Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

gıdından öperim ama bak kaçmak yok kız yazık kocana bee

smilaydaki tipteysen ben almim gıro...

şekerim sen benim tipime bakma benim içim güzel

evet ya düşünemiyolar heralde 🙁
baktın olmuyo dicektin benim işe dönmem lazım şimdi diye.

neseki geldin. bugün yılın son ayının ilk günü ondanmı böle olduk acep.

iş yogunlugu dışetkenler bazen böyle yapıyor🙁(

deseydın nicki eşime söyle diye nıye dınlıyorsn yogunm de geç böyle dert yana ınsanlara sınır oluom herkezn bı hayat mucadelesı vr mıllet yatıp kalkıp senı mı dusunecek

e ne yani kocan yanındaysa ne fark var ara insan bi arada kızım ne yapıyon nasılsın alıştınmı nasıl geçiminiz iyimi diye bi sorsaydılar ya

çayamı gelcekler yemeğemi. zeytinli rulo. çerkez tavuğu nasıl oluyolar .
baldem bugün senin tarif verme günün olsun haha

canım ne oldu ne var arada bilmiyorum ama sen kafan takma deseydin abimle yada kardeşinle konuş diye..bu arada sizde arayıverin kuzum ya sonuçta anne babadır.

off kuzu olaylar hergün birazdaha büyüor sanki ablası ordan diyor ben ameliey oldum aramdı kardeşim annesi ozaman benmlede konuşa diyor oğluna sorun bunlarr ee bunları kim yaptıyıor kötü gelinnnn*

sağol canım ellerine sağlık bu cumartesi görümcem gelebilir gelirse yaparım bunu

ne güzel işteee 🙂

kızlar biz eşimle uzun zamandr başbaşa kalamadık hafta ıcı malum yogunluk hafta sonu ne cıkarsabugün eşimle ne zamandr dıyordur film seyredp mısır patlatıcam belkı sonra bırascık hasret gıderırız 🙂

off kuzu olaylar hergün birazdaha büyüor sanki ablası ordan diyor ben ameliey oldum aramdı kardeşim annesi ozaman benmlede konuşa diyor oğluna sorun bunlarr ee bunları kim yaptıyıor kötü gelinnnn*

eger öyle yargılamadan infaz yapıyorlarsa suçlu onlardır canım sen takma kafana...

ne demek kötü gelin oğulları bu zamana kadar hergün arıyorduda senle evlendikten sonramı aramaz olmuş Allah Allah ya..

madem sen kötü gelinsin ne diye sana dert yanıyo kardeşini arasın bakalım ne cevap alacak