Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

baldem bütün tarıflerını aldım vala:D:D

kafa öpiver beniii :D:D

şıpıdık mozaık pasta yapım yanna kuru kuru olmaz dogru dedın

kızlar eşim bugun bna izin alacaktı kendı calısmıyor gelms işe eve gidelim diyor nolur diyor dedım sacmalama aksamgıdecegız manyadın mı be adam:D:D çok özlemiş kocam bni:tik:

gıdından öperim ama bak kaçmak yok hahaha kız yazık kocana bee hahaha

smilaydaki tipteysen ben almim gıro...

:eller:

şekerim sen benim tipime bakma benim içim güzel hahaha

evet ya düşünemiyolar heralde 🙁
baktın olmuyo dicektin benim işe dönmem lazım şimdi diye.

neseki geldin. bugün yılın son ayının ilk günü ondanmı böle olduk acep.

iş yogunlugu dışetkenler bazen böyle yapıyor🙁(

benimde başım çatlayacak görümcemle msnde konuştuk kafamı deldi aramıyorunuz sormuyorsunuz annem babam kırgın birsürü şey ağzımı açsam konular büyüyecek dahaa orda kapı gibi oğulları var gitsin söylesin derdi neyse ona dert duvarımıyız biz ya*

deseydın nicki eşime söyle diye nıye dınlıyorsn yogunm de geç böyle dert yana ınsanlara sınır oluom herkezn bı hayat mucadelesı vr mıllet yatıp kalkıp senı mı dusunecek

hadi onlar anne baba oğulmuş benim derdim neymiş kaç kez aradım düğün sabahı amleyat oldu ablası aradım ee bizi arayan varmı kaç aydır öldünüz mü kaldınız mı diye evlenmişim ve herşey değişmiş kocam yanımdaymış*

e ne yani kocan yanındaysa ne fark var ara insan bi arada kızım ne yapıyon nasılsın alıştınmı nasıl geçiminiz iyimi diye bi sorsaydılar ya

bende pazar günüsü eşimin dayısıgilleri ağırlayacağım
elmalı kurabiye/pasta
ıspanaklı gül böreği
havuçlu toplar
çerkez tavuğu
zeytinli rulo yapıcam
en kolay olaraktan bunlar geldi aklıma, sende bişeyler daha yap kuzucum
cumartesi de anacuğumla eminönüne gideceğiz:ohoh:

çayamı gelcekler yemeğemi. zeytinli rulo. çerkez tavuğu nasıl oluyolar .
baldem bugün senin tarif verme günün olsun haha

canım ne oldu ne var arada bilmiyorum ama sen kafan takma deseydin abimle yada kardeşinle konuş diye..bu arada sizde arayıverin kuzum ya sonuçta anne babadır.

off kuzu olaylar hergün birazdaha büyüor sanki ablası ordan diyor ben ameliey oldum aramdı kardeşim annesi ozaman benmlede konuşa diyor oğluna sorun bunlarr ee bunları kim yaptıyıor kötü gelinnnn*

Browni
4 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
4 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı nescafe
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı ceviz (iri kıyılmış)
  1. Yumurtaları & şekeri 7 dakika çırpıyoruz
  2. Süt sıvıyağ ve kakao’yu da ilave ederek 5 dakika daha çırpıyoruz (karışımdan bir su bardağı ayırıyoruz)
  3. Kalan karışıma kabartma tozu vanilya ceviz neskafe ve unu ilave ediyoruz
  4. 5 dakika daha çırptıktan sonra bu karışımı yağlanmış dikdörtgen fırın kalıbı/tepsisine döküyoruz.
  5. 175 derecelik fırında 35 dakika pişirdikten sonra fırından çıkan brownin üzerine ayırdığımız bir bardak karışımı döküyoruz.

sağol canım ellerine sağlık bu cumartesi görümcem gelebilir gelirse yaparım bunu

:dugun: ne güzel işteee 🙂

kızlar biz eşimle uzun zamandr başbaşa kalamadık hafta ıcı malum yogunluk hafta sonu ne cıkarsa:D:Dbugün eşimle ne zamandr dıyordur film seyredp mısır patlatıcam belkı sonra bırascık hasret gıderırız 🙂

gıdından öperim ama bak kaçmak yok hahaha kız yazık kocana bee hahaha

gıdık alıyorum ben elimde değil 😀

sizi biraz güldürim kızlar öğlen anneme gıttım ben eşimde geldı tabı hemen🙂gelmş ayagımı kokluyor eşim dedım napıyordun bırak bayılma taklidi yapıyor hahaha hahaha çok güldük yaa çatlak

şekerim sen benim tipime bakma benim içim güzel hahaha

off kuzu olaylar hergün birazdaha büyüor sanki ablası ordan diyor ben ameliey oldum aramdı kardeşim annesi ozaman benmlede konuşa diyor oğluna sorun bunlarr ee bunları kim yaptıyıor kötü gelinnnn*

eger öyle yargılamadan infaz yapıyorlarsa suçlu onlardır canım sen takma kafana...

ne demek kötü gelin oğulları bu zamana kadar hergün arıyorduda senle evlendikten sonramı aramaz olmuş Allah Allah ya..

madem sen kötü gelinsin ne diye sana dert yanıyo kardeşini arasın bakalım ne cevap alacak

Geri