evet konuşmak görüşmek istemiyorrr öncede öyleydi çok laf kalabalıklığı ettiler oda kendini çekti yine belası beni buldu 🙁( yakın olsalar hadi gel gidelim şu sorun neyse çözelim içim rahat değil diyecem oda mümkün değil 1 günlük mesafe ee telefonlara görüşmüyoruz milelt içinde kurgu kurdukça içinde tutamayıp patlıyor kocası yanında bizimle bağları kesti mantık bu direk silahlar bana çevrilmiş durumda
canım benim uzaktan böyleyse yakın olunca inankş daha da çok dert olurdu boşver yine en güzeli olmuş sizin için...
iyide ne kadar yanlış bir düşünce resmen seni suçlamak için oluşturulmuş bir bahane bence 'kocası yanında bizimle bağlantıyı kesti ne demek ya'
sen onlarla bağlantı kurmak zorunda değilsinki yahu deseydin sizin oğlunuz bile sizinle konuşmuyor ben mecburmuyum zorundamıyım..
Allah Allah ya sinirlerim tepeme çıktı şuan..
sende kocana de ne dertleri varsa ara konuşun anlaşın ben artık bıktım de
canım benim uzaktan böyleyse yakın olunca inankş daha da çok dert olurdu boşver yine en güzeli olmuş sizin için...
iyide ne kadar yanlış bir düşünce resmen seni suçlamak için oluşturulmuş bir bahane bence 'kocası yanında bizimle bağlantıyı kesti ne demek ya'
sen onlarla bağlantı kurmak zorunda değilsinki yahu deseydin sizin oğlunuz bile sizinle konuşmuyor ben mecburmuyum zorundamıyım..
bayramda aradık cevap vermediler bakmadılar telefonlara kardeşlerini aradık telefona gelmedi annesi babası ee diyor görümcem sen neden aramadın bende de moral kalmadı aramadım dedim
eşim aklı sıra beni komiklik yapıyor kii oluyorda birde diyor en son ne zaman degstrdn corabını bende dedım cok degıl 15 gün falan olmuştur
hergun eve gittiğimde ilk ısım banyoya gırıp ayak yıkamak olur
bizim iş yernde bir arkd.var erkek hep beyaz corap giyer birgun sorduk hanı sıyah takım elbısenn altına beyaz olmuyor dedı kızlar oda dıyorku napıyım sıyah olunca kırlendıgını anlamıyorum beyaz olunca kırlendıgı bellı olup degıstıryormuş