Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Anadolu Kartalları çok güzeldi bir daha olsa bir daha izlerim o derece bayıldım hele uçaktaki evlenme teklifi sahnesi hööö aglıyordum ben hiç böyle bir evlilik teklifi almadım die 🙂Kelebegim çok sanslısın hersey sana o kadar yakın ki ben en uzak mesafeye sinemaya bile gitsem 30 dk mesafem var o da arabam olmadıgı için dolmuşla gidiyorum 🙂İkram benim tatlım işlerim yogun bazen okuyorum bazen sayfa açık kalıyo elimden geldigince yazmaya çalışıyorum işte Kızlar size bir sey daha dicem ben kaç senedir regli günlerim için hep aynı ilacı kullanıyordum ve artık fayda etmemeye baslamıstı ilacımı değiştirdim şimdi daha iyiyim 🙂

küçük yerde yaşam kolay olabılır ama bunlatıcı sosyal aktıvıte yok bır kere herzaman sınema ınsanı sıkıyor gıdıpeşimle gezebılecegmz bır yer yoken yakn yer 1.5 saat ama alıstık dıyebılrm melektım sonucta ama ınsallh tez zamanda tayn ısterz

Bizim burada da sinemanın s'si yok.
Kendimi bazen başak bir ülkede hissediyorum, çok garip bir memleket.
Hele bu günlerde İran'dan hiçbir farkı yok...

senn nerdeydn canm bn unuttm sanrm

bu senmısın kızz eskıden bnde sekreterdim sürekli telde buyrun efendıim kendileri şuanda burda değiller bir notunuz varsa ben iletebilirim kendısıne ama yalannnn içerdeee cene yapıyorlar ayy bıkmıstım

Kız yok sekreter olsam razıyım.
Ben muhasebeciyim.Önümde bir ton fatura yığını var.
Rabot gibi ekrana bakıp fatura girişi yapıyorum.
He evet teldede konuşuyorum sık sık.yıl kapanışları var birini kapatıyorum diğeri arıyor.Hee o ba-bs formlarımı yok faks gelmedi tekrar yollayın diyorum.
Halbuki geldi.Mail gelmedi tekrar atın diyorum halbuki geldi.Zaman bulup bakamıyorum ki.Bir işi yapıyrum diğeri acil oluyor daraldım.

ozaman dahada zor ısın canm bnm allah kolaylk versn muhabeseyı sevmm sayısaldan nefret ederm matematık işlemeler bogar bnı 😀

Bazen kendi kayınvalideme haksızlıkmı ediyorum diye çok düşünürüm cidden.
Ama kadının her yerinden hata fışkırıyo, yani tutulacak bir tarafı yok...
Rabbim hayırlı kaynanalardan olmak nasip etsin...
[/QUOTE]