Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıyamam ya.
Benim için daha çok ama çok erken biliyorum ama ona rağmen dayanamıyorum bazen hemen olsa mı diyorum.
Ama ben 22 kociş 24 yaşında daha 18 gündür evliyiz çok erken olur çok.
Allahım herkese nasip etesin inşallah.
küçük yerde yaşam kolay olabılır ama bunlatıcı sosyal aktıvıte yok bır kere herzaman sınema ınsanı sıkıyor gıdıpeşimle gezebılecegmz bır yer yoken yakn yer 1.5 saat ama alıstık dıyebılrm melektım sonucta ama ınsallh tez zamanda tayn ısterz
Valla sorma kuzucum.Aklımdaki tek şey eve erken gideyim de yemeği yetiştireyim kociş gelene kadar.
Dün artık hastayım numarası yaptım ne yapayım erkenden uyuduk şükür🙂
Ama gece yapışık ikiz gibi uyuduğumuzdan ben sürekli uyanıyorum
En son offladım poffladım kociş arkamı mı döneyim dedi gayet masum.
Bende tamam hayatım dönme sarıl ama allah aşkına şu yorganı çekiştirme ben üşümüyorum dedimm.
Aminnn.Bazen nedense ya olmazsa korkusu oluyor içimde.
Ama sonrada hiç bir şeyin garantisi yok böyle düşünüp rahat davranırsam yandık demektir boy boy dizeriz artık
Canım benimde bekarlıkta prolaktin yüksek çıkmıştı, geçenlerde test yaptırdım normal çıktı ve doktor ilaç vermedi ama hayıt suyu tüm hormon düzensizliğine iyi geliyor dedi. Bende bir süredir ondan kullanıyorum...