Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kıyamam ya.
Benim için daha çok ama çok erken biliyorum ama ona rağmen dayanamıyorum bazen hemen olsa mı diyorum.
Ama ben 22 kociş 24 yaşında daha 18 gündür evliyiz çok erken olur çok.
Allahım herkese nasip etesin inşallah.

Size bencede erken canımcım.
Yaşınızda küçük...

küçük yerde yaşam kolay olabılır ama bunlatıcı sosyal aktıvıte yok bır kere herzaman sınema ınsanı sıkıyor gıdıpeşimle gezebılecegmz bır yer yoken yakn yer 1.5 saat ama alıstık dıyebılrm melektım sonucta ama ınsallh tez zamanda tayn ısterz

Canım yaa sen İstanbul'da değilmiydinki?

senn nerdeydn canm bn unuttm sanrm

Iğdır'dayım canımcım...

Valla sorma kuzucum.Aklımdaki tek şey eve erken gideyim de yemeği yetiştireyim kociş gelene kadar.
Dün artık hastayım numarası yaptım ne yapayım erkenden uyuduk şükür🙂
Ama gece yapışık ikiz gibi uyuduğumuzdan ben sürekli uyanıyorum
En son offladım poffladım kociş arkamı mı döneyim dedi gayet masum.
Bende tamam hayatım dönme sarıl ama allah aşkına şu yorganı çekiştirme ben üşümüyorum dedimm.

Hoş bulduk şekerimmm nasılsının?

iyiyim hamdolsun canım...

ay o uyurken üst örtme mevzusu bizimde en büyük kavgalarımıza neden oluyor hahaha

benimki kalkıyor yok üstümü açıyormusumda yok üsüycekmişimde ay valla bunla geliyo bunal hahaha

Size bencede erken canımcım.
Yaşınızda küçük...

Iğdır'dayım canımcım...
hımmm

canım benım anladım

Aminnn.Bazen nedense ya olmazsa korkusu oluyor içimde.
Ama sonrada hiç bir şeyin garantisi yok böyle düşünüp rahat davranırsam yandık demektir boy boy dizeriz artık :cheer2::ebebek:

bende evlenmeden oncekı tahlılerımde degerlerım bıraz yuksek cıktı endıselendım ama dr.hap onermedı bu yuzden bna bnde korkuyorum bazen ama nasip nierscm rabbim hayrlısın versn vaktı zamanda gonlumuzu hoş tutalım

nabıyonuz beya föncürüklerrr :hhh:

İyi be yaa sen nabıyon...

hımmm

canım benım anladım

bende evlenmeden oncekı tahlılerımde degerlerım bıraz yuksek cıktı endıselendım ama dr.hap onermedı bu yuzden bna bnde korkuyorum bazen ama nasip nierscm rabbim hayrlısın versn vaktı zamanda gonlumuzu hoş tutalım

Canım benimde bekarlıkta prolaktin yüksek çıkmıştı, geçenlerde test yaptırdım normal çıktı ve doktor ilaç vermedi ama hayıt suyu tüm hormon düzensizliğine iyi geliyor dedi. Bende bir süredir ondan kullanıyorum...

Geri