Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın kızlar;

Olaylar bu aşamaya geldigi için gerçekten çok üzüldüm bazı arkadaslar bırakıp,gitmişler falan filan...Kimse kimseyi sevmek zorunda degil,ama saygı duymak zorunda!Kimsenin ne işini ne de meslegini küçümserim ben ama o insan senin beynin sinema okumaktan sulanmış kendi kendine kurgular yaratıyorsun derse de bende cevabımı veririm,olan olmuş biten bitmiş..Burda kalan arkadaslar hepinizi çok seviyorum

hoşbulduk kızlar sağolun.
tweety geçen konuşamadık cnm arayamadımda hala seni ksuruma bakma emi.
kızlar neler oldu anlamadım akşam okudum olanları.
üzerine youm yapmakta istemiyorum.buda yanlış yanlaşılmasın.
kafa niye dr yegidicekti önemli birşeyi yokdimi

yanlış anlayacak kimse kalmadı esen merak etme🙂 kontrole gidecekti canım yumurtalıklarına bakacakmış sanırım doktor

Boşver kuzum yorum yapma konular açıldıkça açılıyor açmayalım tekrar...
Kızlar size anlatacaklarım var anlatıyım içimden kalmasın;3 gece evlilik teklifi kutlaması yaptık...İlk gün slayt hazırlamış bana çok güzeldi zaten duygulanarak izliyordum sonuna da 'Benimle evlenirmisin?'yazmış.İkinci gün çiçek aldı.Üçüncü günde beyaz şarap içerek kutladık.Arkadaslarımızda vardı yanımızda.
Siz nasıl evlilik teklifi aldınız?

hayırlsıı olsun twet inşallah gerçek mutluluğu yakalarsın

benimki istemeye geldikrten sonra olmuştu

beklemiyordum öyle bişey çünkü isteme olduğu için tahmin bile etmemiştim şaşırdım

yanlış anlayacak kimse kalmadı esen merak etme🙂 kontrole gidecekti canım yumurtalıklarına bakacakmış sanırım doktor
iyi hbrlerinibekliyoruz ozaman

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin