cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.511 Ohhh eşim dışarıda yiyelim dedi. Canım waffle istedi, ondanda yiyeyim, görüşürüz kızlaar...
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.512 ikranurr' Alıntı: Silmemişler, zaten sizleri silmeleride garip olmuş. Giden gitmiştir, kalan sağlar bizimdir. Silmeselerde alınmasınlar lütfen, doğruya doğru... Genişletmek için tıkla ... bu yazdıklarını okursa senide siler zaten sende gelirsin aramıza 😛
ikranurr' Alıntı: Silmemişler, zaten sizleri silmeleride garip olmuş. Giden gitmiştir, kalan sağlar bizimdir. Silmeselerde alınmasınlar lütfen, doğruya doğru... Genişletmek için tıkla ... bu yazdıklarını okursa senide siler zaten sende gelirsin aramıza 😛
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.513 ikranurr' Alıntı: Ohhh eşim dışarıda yiyelim dedi. Canım waffle istedi, ondanda yiyeyim, görüşürüz kızlaar... Genişletmek için tıkla ... ye canım afiyet bal şeker olsun
ikranurr' Alıntı: Ohhh eşim dışarıda yiyelim dedi. Canım waffle istedi, ondanda yiyeyim, görüşürüz kızlaar... Genişletmek için tıkla ... ye canım afiyet bal şeker olsun
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.514 Kafa' Alıntı: yarın ben yokum kızlar haberiniz olsun izin aldım 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım söylediğin için sağol hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Kafa' Alıntı: yarın ben yokum kızlar haberiniz olsun izin aldım 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım söylediğin için sağol hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Kafa Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.515 tesaduf' Alıntı: tamam canım söylediğin için sağol hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... sağol canım amin inşallah 🙂
tesaduf' Alıntı: tamam canım söylediğin için sağol hayırlı haberlerle gelirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... sağol canım amin inşallah 🙂
armaganım Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.516 biz geldik kızımla birde artık bir yerlere sığmayan göbüşümüzle hani yaaa nerdesiniz..
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.517 armağancım hoşgeldin canım göbüşünü gördüm netten çok heyecanlandım harika bir duygu olsa gerek doğurtacaksın sen benide sonunda 🙂
armağancım hoşgeldin canım göbüşünü gördüm netten çok heyecanlandım harika bir duygu olsa gerek doğurtacaksın sen benide sonunda 🙂