esennruzgar Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.611 tesaduf' Alıntı: huzurcum hoşgeldin canım vakit buldukça gelmeye çalış özlüyoruz seni yeni evinin fotolarınıda bekliyoruz. esencim cevapladıysan kusura bakma canım okumamışım bende burda sabahtan akşama kadar netteyim ya ek gelir olsun diye birşeylerle uğraşayım diyordum Genişletmek için tıkla ... benim eskidende emlakbloğum vardı ona eklemiştim tatlım reklam.açıkcası pekbir getirisi olmadı.gereksizgeldi yani.yok cnm ya niye ksura bakayım kaçırıyoruz arada
tesaduf' Alıntı: huzurcum hoşgeldin canım vakit buldukça gelmeye çalış özlüyoruz seni yeni evinin fotolarınıda bekliyoruz. esencim cevapladıysan kusura bakma canım okumamışım bende burda sabahtan akşama kadar netteyim ya ek gelir olsun diye birşeylerle uğraşayım diyordum Genişletmek için tıkla ... benim eskidende emlakbloğum vardı ona eklemiştim tatlım reklam.açıkcası pekbir getirisi olmadı.gereksizgeldi yani.yok cnm ya niye ksura bakayım kaçırıyoruz arada
esennruzgar Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.612 aynen cnm kendimi çok mutsuz yaşlanmış hırpalanmış hissediyorum.çok kırgınım burdaki insanlara ama biliyorum Rabbim en iyisiniçıkartıcak açıcakşansımı
aynen cnm kendimi çok mutsuz yaşlanmış hırpalanmış hissediyorum.çok kırgınım burdaki insanlara ama biliyorum Rabbim en iyisiniçıkartıcak açıcakşansımı
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.613 şıpıdık iş arıyor arada uğruyor daha sık gelebilse çok güzel olur
esennruzgar Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.614 kızlar şimdi p.tesi iş görüşmem var ama ben ne diyeizin alıcam. paramı çekmeye izin alamadım iki arada bir derede kaldım yalan bulun bana
kızlar şimdi p.tesi iş görüşmem var ama ben ne diyeizin alıcam. paramı çekmeye izin alamadım iki arada bir derede kaldım yalan bulun bana
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.615 esennruzgar' Alıntı: benim eskidende emlakbloğum vardı ona eklemiştim tatlım reklam.açıkcası pekbir getirisi olmadı.gereksizgeldi yani.yok cnm ya niye ksura bakayım kaçırıyoruz arada Genişletmek için tıkla ... hım pek getirisi yoksa uğraşmayayım o zaman zaten sürekli netteyim ya bari kazancı olsun diye araştırıorum bende
esennruzgar' Alıntı: benim eskidende emlakbloğum vardı ona eklemiştim tatlım reklam.açıkcası pekbir getirisi olmadı.gereksizgeldi yani.yok cnm ya niye ksura bakayım kaçırıyoruz arada Genişletmek için tıkla ... hım pek getirisi yoksa uğraşmayayım o zaman zaten sürekli netteyim ya bari kazancı olsun diye araştırıorum bende
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.616 esennruzgar' Alıntı: kızlar şimdi p.tesi iş görüşmem var ama ben ne diyeizin alıcam. paramı çekmeye izin alamadım iki arada bir derede kaldım yalan bulun bana Genişletmek için tıkla ... en mantıklısı doktor canım
esennruzgar' Alıntı: kızlar şimdi p.tesi iş görüşmem var ama ben ne diyeizin alıcam. paramı çekmeye izin alamadım iki arada bir derede kaldım yalan bulun bana Genişletmek için tıkla ... en mantıklısı doktor canım
sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.617 Iş çok önemli ya bazı benimde sinirlerim felan bozuluyor morelim mutlak her iş yerinde sorun olur ama seninkiyle kıyaslanmaz tabiki evede yansıtıyorum eşime o gün maf oluyor ya işte bu huyumu bırakamıyorum hiç babam derdi nerde olursanız olun eve girerken girene kadar olan zamanında yaşadıkların askıya ceket asar gibi asın anne olursanızda yatak odasına girdiğnizde anneliği unutun 🙂
Iş çok önemli ya bazı benimde sinirlerim felan bozuluyor morelim mutlak her iş yerinde sorun olur ama seninkiyle kıyaslanmaz tabiki evede yansıtıyorum eşime o gün maf oluyor ya işte bu huyumu bırakamıyorum hiç babam derdi nerde olursanız olun eve girerken girene kadar olan zamanında yaşadıkların askıya ceket asar gibi asın anne olursanızda yatak odasına girdiğnizde anneliği unutun 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 10 Mayıs 2012 #27.620 burdayım kuzu sesim çıkmasada gönlüm sizlerle herdaim