Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iyiyim esenim sen nasılsın eşin nasıl oldu,
benim işlerim çok yoğun gelemiyorum bu ara.ne yaptın iş arıyordun gelişme var mı?
cnm bir ara iş aramayı bıakmıştım ama şu 2 haftadır dozu aştılar.
sağlık sorunlarım başlıcakyakında korkuyorum.
şahıs mührünüarabasında unutmuş bana sen aldın ver benim mührümüdiye tutturdu geçen gün.şok oldum elim ayağım titredi.sonra arabadadır bakın dedim hyr kymadım arabaya die bağırmaya başladı.neyse buldu ama özüryok.
dünde insan içinde yemediğim laf kalmadı yine. ben gidicm diye konuştum hala inanmıyorlarsa günah gitti.iş bulursam çıkıcam iş bulamazsam kursa başlıcam eylülde çıkıcam.eşimde iyi çok şükür kontrolleri iyi geçio.

cnm bir ara iş aramayı bıakmıştım ama şu 2 haftadır dozu aştılar.
sağlık sorunlarım başlıcakyakında korkuyorum.
şahıs mührünüarabasında unutmuş bana sen aldın ver benim mührümüdiye tutturdu geçen gün.şok oldum elim ayağım titredi.sonra arabadadır bakın dedim hyr kymadım arabaya die bağırmaya başladı.neyse buldu ama özüryok.
dünde insan içinde yemediğim laf kalmadı yine. ben gidicm diye konuştum hala inanmıyorlarsa günah gitti.iş bulursam çıkıcam iş bulamazsam kursa başlıcam eylülde çıkıcam.eşimde iyi çok şükür kontrolleri iyi geçio.

süper esencim eşinin iyi olmasına sevindim.
Allah gönlüne göre yeni bir iş versin inşallah. senin içinde şıpıdık içinde iyi işler nasip etsin..
senin kalbini biliyoruz canım. üzme kendini. Allah ıslah etsin onları da.

sinirlerim çok bozuldu dün olanlardan sonra.
dün akşam ağladım devamlıişe geldimyataktan kalkmış gibiyim.
eşimde sölenipduruo bi yandanda onla uğraşıyorum yok gitme ben gelcem öledicem böle yapıcam. inş. cnm tüm iş arayanla bulsun inş. hemen.

şıpıdık ne yapıo kızlar gelmiormu hiç

huzurcum hoşgeldin canım vakit buldukça gelmeye çalış özlüyoruz seni yeni evinin fotolarınıda bekliyoruz.

esencim cevapladıysan kusura bakma canım okumamışım bende burda sabahtan akşama kadar netteyim ya ek gelir olsun diye birşeylerle uğraşayım diyordum

sinirlerim çok bozuldu dün olanlardan sonra.
dün akşam ağladım devamlıişe geldimyataktan kalkmış gibiyim.
eşimde sölenipduruo bi yandanda onla uğraşıyorum yok gitme ben gelcem öledicem böle yapıcam. inş. cnm tüm iş arayanla bulsun inş. hemen.

şıpıdık ne yapıo kızlar gelmiormu hiç

hayatta en önemli iki seçim var derler biri iş seçimi diğeri iş seçimi çünkü günün yarısı biriyle diğer yarısı diğeriyle geçiyor. Çok şükür hepimizin eşi iyi işte de huzur olmayınca tüm hayata yansıyor malesef inşallah en kısa zamanda gönlüne göre olur herşey canım

Geri