tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.621 sahile uzan' Alıntı: Iş çok önemli ya bazı benimde sinirlerim felan bozuluyor morelim mutlak her iş yerinde sorun olur ama seninkiyle kıyaslanmaz tabiki evede yansıtıyorum eşime o gün maf oluyor ya işte bu huyumu bırakamıyorum hiç babam derdi nerde olursanız olun eve girerken girene kadar olan zamanında yaşadıkların askıya ceket asar gibi asın anne olursanızda yatak odasına girdiğnizde anneliği unutun 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok güzel sözmüş çok beğendim sahil çok doğru eşimde bazen gergin geliyor anlaşılıyor anlayışla davranmaya çalışıyorum bir süre sonra geçiyor zaten
sahile uzan' Alıntı: Iş çok önemli ya bazı benimde sinirlerim felan bozuluyor morelim mutlak her iş yerinde sorun olur ama seninkiyle kıyaslanmaz tabiki evede yansıtıyorum eşime o gün maf oluyor ya işte bu huyumu bırakamıyorum hiç babam derdi nerde olursanız olun eve girerken girene kadar olan zamanında yaşadıkların askıya ceket asar gibi asın anne olursanızda yatak odasına girdiğnizde anneliği unutun 🙂 Genişletmek için tıkla ... çok güzel sözmüş çok beğendim sahil çok doğru eşimde bazen gergin geliyor anlaşılıyor anlayışla davranmaya çalışıyorum bir süre sonra geçiyor zaten
nickimi kim yedi Hamiş Melek 10 Mayıs 2012 #27.622 sahile uzan' Alıntı: Nikocan bana ordan hediye getir neyi meşhur oranın 🙂 Genişletmek için tıkla ... arkadaşın biri sürme istedi diğeri magnet dolap için bend ekendime almıştım tarihi evlerin magneti çok hoş ya
sahile uzan' Alıntı: Nikocan bana ordan hediye getir neyi meşhur oranın 🙂 Genişletmek için tıkla ... arkadaşın biri sürme istedi diğeri magnet dolap için bend ekendime almıştım tarihi evlerin magneti çok hoş ya
esennruzgar Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.623 yok cnm ya ya da ben beceremedim oişi hala abuk mektuplar gelio g-o-o-leden ama fasa fiso biraz
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.624 nickimi kim yedi' Alıntı: burdayım kuzu sesim çıkmasada gönlüm sizlerle herdaim Genişletmek için tıkla ... sesin çıksın zuzu ya zaten gideceksin tatile hiç sesin çıkmayacak
nickimi kim yedi' Alıntı: burdayım kuzu sesim çıkmasada gönlüm sizlerle herdaim Genişletmek için tıkla ... sesin çıksın zuzu ya zaten gideceksin tatile hiç sesin çıkmayacak
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.625 nickimi kim yedi' Alıntı: arkadaşın biri sürme istedi diğeri magnet dolap için bend ekendime almıştım tarihi evlerin magneti çok hoş ya Genişletmek için tıkla ... banada biri sürme vermişti ama kurumuş süremedim
nickimi kim yedi' Alıntı: arkadaşın biri sürme istedi diğeri magnet dolap için bend ekendime almıştım tarihi evlerin magneti çok hoş ya Genişletmek için tıkla ... banada biri sürme vermişti ama kurumuş süremedim
esennruzgar Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.626 dr ye gidersemevrak istiolar böbreklerimikontole sabahtan gitsem tahlilleröleden sonryamı kalır acep hangibölüme gitsem😀
dr ye gidersemevrak istiolar böbreklerimikontole sabahtan gitsem tahlilleröleden sonryamı kalır acep hangibölüme gitsem😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.627 Deki annem biraz rahatısız 1 saatliğine izin alsam de birlikte gitmemiz gerekn durum de
sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.628 AY BEN BECEREEMM Kİ SÜRME KALEM Mİ DEĞİİŞK OLUYOR ONLARIN AY BEN SÜRME İSTİYORUM KUZU ÇOK PAHALI OLMASIN HAHAHA SENİ MASRAFA SOKMAYAYIM 🙂
AY BEN BECEREEMM Kİ SÜRME KALEM Mİ DEĞİİŞK OLUYOR ONLARIN AY BEN SÜRME İSTİYORUM KUZU ÇOK PAHALI OLMASIN HAHAHA SENİ MASRAFA SOKMAYAYIM 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 10 Mayıs 2012 #27.629 tesaduf' Alıntı: sesin çıksın zuzu ya zaten gideceksin tatile hiç sesin çıkmayacak Genişletmek için tıkla ... heyecan ve panik var kuzu sorma 🙁 bugün ve yarın çok işim var temizlik kıl tüy off en çok bunlardan korkuyorum ya iyice temiz olmam lazım
tesaduf' Alıntı: sesin çıksın zuzu ya zaten gideceksin tatile hiç sesin çıkmayacak Genişletmek için tıkla ... heyecan ve panik var kuzu sorma 🙁 bugün ve yarın çok işim var temizlik kıl tüy off en çok bunlardan korkuyorum ya iyice temiz olmam lazım
tesadüf Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2012 #27.630 esennruzgar' Alıntı: yok cnm ya ya da ben beceremedim oişi hala abuk mektuplar gelio g-o-o-leden ama fasa fiso biraz Genişletmek için tıkla ... bende kesin beceremem netten satışmı yapsam acaba🙂
esennruzgar' Alıntı: yok cnm ya ya da ben beceremedim oişi hala abuk mektuplar gelio g-o-o-leden ama fasa fiso biraz Genişletmek için tıkla ... bende kesin beceremem netten satışmı yapsam acaba🙂