Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

onlar aslında iyiliğimiz için davet ediyorlar ama hiç düşünmüyorlar ki karı koca belki başka işleri vardır diye
bende kızçe vardı 4 gün dün sabah gitti bi dün yalnızdık o da 1-2 saat falan bugün annemler geliyor mecbur oraya gideceğiz
hafta sonu da zaten hemen geçiyor

Biraz kendinize,evinize zaman ayırmanız en güzeli ablacım,sen hiç dert etme kendine.

öyle ablacım yoruldum baya bayram ertesi temizlik düşünüyordum. çünkü bayramdan önce 1 hafta urfadaydım.
yapamadım misafir kızçeler geldi diye 3 hafta kaldılar onlar varkende yapmayayım dedim. kendi kendime kalmaya çok ihtiyacım var.

ben sana bişey diyimmi 🙁 ben sana arkadaşlık gönderdim ama kabul etmedin beni huzurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sahilim hiç farkında değilim bekleyen arkadaşlık isteklerimde falanda gözükmüyor bida gönderirmisin. ben baktım seni bulamadım.

baldemim senin kızçe yakın değilmiydi neden sende kaldı.
ben evin küçük çocuğuyum ya herkes üzerime düşüyor. yengem her cuma balık yapar hiç öbür ablamı çağırmıyorlar hep beni çağırıyolar.

Ben kitap okumaya bayılırım kızlar.
Hele işle ev arası uzun olunca otobüsde oturmuşsam kitabımda varsa değme keyfime.
Şuan bir kitap okuyorum fena sürükleyici.
Yol nasıl bitiyor anlamıyorum.Kızın psişik güçleri var.Cinayetleri görüyor.
Dedektif kızı şüpheli olarak görüyor ama araştırınca öyle olmadığını anlmaya başlıyor filan.
Katil başka bir cinayet daha planlıyor kız bunu hissediyor.
Sizce psişik güç var mı?

bende çok severim kitap okumayı hatta sırf kitaplar için kitaplık aldık bütün rafları doludur
işe getiririm boş vakitlerde okuyorum bol bol
okudugun yazarın adı ne canım

günaydın kelebekkkkk...