Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay valla saçlardan bıktım ya evde her tarafta benim saçalrım vardı evlenemeden önce bıktım saçalarından diyordu annem
her taaraf saçın

ay bende bıktım evde örtü takıcam ya sizinde dökülüyormu

sen benden uzun yaşacaksın sahil bende aynı şey yazacaktım
benim saçlarım cok dökülüyor ne yapmak gerekir
yakında kel kalıcam diye korkuyorum

istifa mı edicen kuzum hayırlı olsun geçmişi takip edemedim iş mi buldun.
ne zaman bırakmak istiyorsun işi. Allah hakkından hayırlısını versin hayırlı adımlar attırsın sana inşallah.

amin huzurum amin.... çok düşündüm taşındım eşimle de cok konuştuk sanırım en hayırlısı bu yönde olacak
2 yere iş görüşmesine gittim, Allah'ın izni ile işsizlik sürecimin çok uzun süreceğini zannetmiyorum
Müdürüm bana mail atmış, ben öğleden sonra geleceğim diye bakalım hayırlısı Allahtan

bi 10 sayfa geçmiş okuyup geldim kızlar
maşallah baya yazmışsınız

dün eve gittik yemek yiyip çay içtik sonra ben arkadaşımın kınagecesine gittim. kociş evde kaldı. 10 gibi geldim eve.
çamaşır attım makineye malum nevresimler falan misafirler gitti diye.
mutfağı falan topladım. sonra kocişle hasret giderdik. 🙂

abimin hanımı balığa çağırdı bu akşam için. reddettim. dedim abla çok yorgunum bide ev çok dağınık. bide evde yemek var. daha önce de 2 kez falan geri çevirmiştim. ayıp oluyo ama düşünmesi lazım daha misafirleri yeni gitti bi soluklansınlar demesi lazım. 🙁

canım sıkıldı ona. sonra tekrar aradım kusura bakma falan dedim ama içime dert oldu.

amin huzurum amin.... çok düşündüm taşındım eşimle de cok konuştuk sanırım en hayırlısı bu yönde olacak
2 yere iş görüşmesine gittim, Allah'ın izni ile işsizlik sürecimin çok uzun süreceğini zannetmiyorum
Müdürüm bana mail atmış, ben öğleden sonra geleceğim diye bakalım hayırlısı Allahtan

inşallah baldemcim. faceden görmüştüm nerede çalıştığını iyi bi referansın var. Allah gönlüne göre versin inşallah.
tazminat izin paraları falan baya güzel gelir. güle güle harcayın.
sonuçta tazminatı başka türlü alamıyoruz.

ay valla saçlardan bıktım ya evde her tarafta benim saçalrım vardı evlenemeden önce bıktım saçalarından diyordu annem
her taaraf saçın

ay bende bıktım evde örtü takıcam ya sizinde dökülüyormu

kuzuu eşimin berbat dökülüyor saçları simsiyah birde kalın heleki yatak berbat oluyor ya kendide çok rahatsız ya diyorum şu bacaklarını bari jiletle onlardanda çok döküüyor yok yapmam diyor gel banyoya ben jiletleyivereyim diyorum gelmiyorr*:zonked:

bende kestirdim hemen saçalrımı ama alışmıştım uzun saça ne sekil verebildim nede bişeye benzede şimdi biraz uzadı 🙂 kestirmeyeceğim ama dökülmesinie sinir oluyorumm ozellkile banyo felan hep saç vileda ordan oraya sürüyor bezle tek tek zor pöfffffff

temizlikçinin kayınvalidesi gelmiş ziyarete gelemiyor bu pazar. ben kalan yerleri temizliyimde camları kapıları ona bırakayım bari.
kadına ne zaman gider diye sordum sonra diyorum ki gerçi kayınvalide ne zaman gideceği belli olmaz benimde başımda var 🙂

bi 10 sayfa geçmiş okuyup geldim kızlar
maşallah baya yazmışsınız

dün eve gittik yemek yiyip çay içtik sonra ben arkadaşımın kınagecesine gittim. kociş evde kaldı. 10 gibi geldim eve.
çamaşır attım makineye malum nevresimler falan misafirler gitti diye.
mutfağı falan topladım. sonra kocişle hasret giderdik. 🙂

abimin hanımı balığa çağırdı bu akşam için. reddettim. dedim abla çok yorgunum bide ev çok dağınık. bide evde yemek var. daha önce de 2 kez falan geri çevirmiştim. ayıp oluyo ama düşünmesi lazım daha misafirleri yeni gitti bi soluklansınlar demesi lazım. 🙁

canım sıkıldı ona. sonra tekrar aradım kusura bakma falan dedim ama içime dert oldu.

Biraz kendinize,evinize zaman ayırmanız en güzeli ablacım,sen hiç dert etme kendine.

Geri