Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydınkızlarrrrrr hepinizi öpüyorum çokkkk 🙂

herkese günaydın 🙂

çok kasvetli bi hava var dışarda hiç canım işe gelmek istemedi 🙁

dünde zaten kayınvalidemin kızı yine sinirlerimi bozduu dengesiz şey...

çerezlik olabilir borcam olabilir kase takımı

amaç boş gitmemek 🙂 ben genelde renkli çerez tabağı götürüoyurm
gittiğim yere gerçi pek gitmedim öyle ama çeyiz görmeye ev mevlütüne felan

kızlar size birşey danışıcam
ben daha önceden kendiişimi yapıyordum biliyorsunuz
şimdi uzun zamandır ara verdim ama abimlede konuştuk acaba diyorum yaşadığım ilçeden xx 2 diye biryerimi açsam.bocalarmıyım gözümü karartıp tekrar işime devam etmelimiyim.kazanırmıyım kazanmazmıyım.büyük riskmialıyorumkarar veremedim.siz benim yerimde olsanızne yaprdınız.
tes özellikle senden bekliyorum cnm sende kendi işini yapıyorsun.ben çok kararsız kaldım.
biryanda düşünüyorum maaşlıçalışsam en fazla alıcağım 900 tlour başka yerde.çok kararsızım

daha önceden bu işi yapıyordun ama neden kapattın onu iyi düşün değerlendir canım ben kendi işimi yapıyorum ama benim baba desteğim var dükkanım kira değil çoğu ay ne benim maaşım nede dükkanın masrafları çıkıyor ama babam beni hiç mağdur etmedi .Öncekiyle aynı işimi yapacaksın canım sana yardım edebilecek birileri olacak mı

cnm ben kapatmadım.küçük bir beldede 2 aileyi geçindirmez düşüncesiile işe giripmaaşlı çalışmaya karar verdim.şimdi ilçede açalım sende boşuna el kapsında sürünme dedi.
iş yapınca şüküriyi para kalıyor ama 2 3 ay iş yapmadığıda olabilir o yüzden tedirginoluyorum