tesadüf Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2012 #28.001 niki hayırlı yolculuklar canım hayırlısı ile git gel gez toz bol bol bizi unutma Yakın sahil ikiside gideriz heralde
niki hayırlı yolculuklar canım hayırlısı ile git gel gez toz bol bol bizi unutma Yakın sahil ikiside gideriz heralde
sahile uzan Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.004 günaydın kızlar güzel bir hafta olur bizim için inşallah
sahile uzan Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.008 gittik twety eşimle felan hediyelerimizi verdik annemde mantı yapmış güzelce bol bol yedik içtik evimize döndük 🙂 sıra babalara geldi
gittik twety eşimle felan hediyelerimizi verdik annemde mantı yapmış güzelce bol bol yedik içtik evimize döndük 🙂 sıra babalara geldi
esennruzgar Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.009 günaydın tweety.ben anneme c.tesiden gittimkutladım hediyesini verdim.eşimde akşamüstü geldibirlikte döndük.senin nasıl geçti.
günaydın tweety.ben anneme c.tesiden gittimkutladım hediyesini verdim.eşimde akşamüstü geldibirlikte döndük.senin nasıl geçti.
twettysale Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #28.010 Afiyet olsun ev yapımı mantı bayılırım 🙂))bizim dışarıda geçti,bol bol gezdik 🙂)