esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.471 tesaduf' Alıntı: bende kanıtı izleyemedim bu yazı işlerinden işimi bitireyim bende bakayım bari. Üzüldüm bende canım yardımcı olmayı isterdim ama geçen benim pc formatlandı ya sçok virüs girmiş o yüzden sağlam program koydular Genişletmek için tıkla ... sahile uzan' Alıntı: bende ka-nıtı çok seviyorum ama kocacan izletmiyor Genişletmek için tıkla ... ben son bölümünü izledim geldimm çok geç başlıyor bende böle xx gidince açıp izliyorum öğleden sonra gelmezse kaçırdığım bölümleri izlicem
tesaduf' Alıntı: bende kanıtı izleyemedim bu yazı işlerinden işimi bitireyim bende bakayım bari. Üzüldüm bende canım yardımcı olmayı isterdim ama geçen benim pc formatlandı ya sçok virüs girmiş o yüzden sağlam program koydular Genişletmek için tıkla ... sahile uzan' Alıntı: bende ka-nıtı çok seviyorum ama kocacan izletmiyor Genişletmek için tıkla ... ben son bölümünü izledim geldimm çok geç başlıyor bende böle xx gidince açıp izliyorum öğleden sonra gelmezse kaçırdığım bölümleri izlicem
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.472 hava nasıl soğudu byle birden parmaklarım morardı resmen
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.473 esennruzgar' Alıntı: ben son bölümünü izledim geldimm çok geç başlıyor bende böle xx gidince açıp izliyorum öğleden sonra gelmezse kaçırdığım bölümleri izlicem Genişletmek için tıkla ... benim kaçırdığım bölüm yok ama son bölüm yarın kaldı tamamlayamadım😕
esennruzgar' Alıntı: ben son bölümünü izledim geldimm çok geç başlıyor bende böle xx gidince açıp izliyorum öğleden sonra gelmezse kaçırdığım bölümleri izlicem Genişletmek için tıkla ... benim kaçırdığım bölüm yok ama son bölüm yarın kaldı tamamlayamadım😕
tesadüf Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.474 esennruzgar' Alıntı: hava nasıl soğudu byle birden parmaklarım morardı resmen Genişletmek için tıkla ... benimde sürekli ellerim üşüyor kansızda çıkmıyorum neden bilemedim
esennruzgar' Alıntı: hava nasıl soğudu byle birden parmaklarım morardı resmen Genişletmek için tıkla ... benimde sürekli ellerim üşüyor kansızda çıkmıyorum neden bilemedim
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.478 evett nasıl oldu peri acaba kızlar yarın düğün var benim gidip gitmiceğim kesin değil ama yinede düşünüorum ne giysem acep die
evett nasıl oldu peri acaba kızlar yarın düğün var benim gidip gitmiceğim kesin değil ama yinede düşünüorum ne giysem acep die
esennruzgar Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.479 buakşam burda kalıcıyım galiba baya geç çıkıcam gibime geliyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2012 #28.480 yakın akrabamı esen elbise seviyorum düğünde kot giyenelre illet olurum