Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam kızlarr kimseler yok herhalde topicte
periyi merak ettim arayan olursa nasıl olduğunu banada haber versin emii

sabah annem geldii.erkenlerden gelmiş çok mutlu oldum.
türk gayfesi keyfi yaptık
sonra saçları boyatmaya gittik
boya yerine açıcı sürdü kuaför nasıl yandım anlatamam
saçlarımı bir açtı dipleri kıpkırmızı olmuş
akşama düğüne gidicez die yandanda toplattım azcık.
öpüyorum sizi çok kendinize iyi bakın

Merhaba Kızlar.
Sahil ve tesadüf arkadaşlarım size teşekkür ederim merak edip bana msj attığınız ve aradığınız için.
Uzun süredir gelemedim buraya bildiğiniz sebeplerden ötürü, hayatım çok güzel değil mağlesef neyse.
Geçmişe göz attım ve okuduklarım karşısında çok üzüldüm. Neler söylenmiş neler yazılmış şaştım kaldım ya.
Böylemi olmalıydı 🙁 🙁 🙁 Bukadar şey paylaştıktan sonra acı tatlı günlerimize heycanlarımıza üzüntülerimize şahit olduktan sonra.
Hepimiz belli yaşta insanlarız birbirimizi sevmek zorunda değiliz, anlaşmak zorunda da değiliz birimizin düşüncesi birimize ters gelebilir ama birbirimize saygı duymak zorundayız (zorundaydık). Tartışma esnasında gelişi güzel ağzımıza her geleni söylemek bana göre bi marifet değildir bununlada övünmemeli insan. Tartışmanın başlangıç sebebide nekadar gereksiz bir konudan olmuş hayret ediyorum ya.
Üyeliğini sildiren arkadaşlarımmmmm (okursunuz diye ümit ediyorum) NEDEN böyle bişey yaptınız? Üyeliği sildirip gitmenizmi gerekiyordu. Burası hepimizindi biliyorsunuz. İnşallah geri dönersiniz...

Arkadaşlar bu arada ben yeni bir işe başladım perşembe günü. Çalıştığım yer çok yoğun kafamı kaldırmaya vaktim olmuyor. İşi öğrenme evresindeyim henüz ve çok rahat bir iş değil. Cumartesi günleride çalışıyorum. Allahın izniyle inşallah yapabilirim ve çalışırım. Çünkü evde durursam ciddi anlamda kafayı yicem ve sonum iyi olmucak bunu görüyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Fırsat buldukça (sanırım bu pazar günleri olucak) takip edicem yazıcam.

günaydınnnnnnnn kuzuşlarr ben geldimmmmmmm yoğun bir haftadan sonra 🙂) herşey çok güzeldi çok güzel karşılandım. anneler günü sabahı indim hediyelerimi verdim ayrıyeten çiçekte yaptırdım annesi çok sevindim tüm hafta gezdik akrabalra gittik hep ha bide eltime gittik🙁 15 dk uğradık onun dışında herşey güzeldi işte geldim burdayım birdeeeeeeeee bebiş denemesi yaptık ama reglime 1 hafta vardı bugün regl oldum hatta olması imkansız hayırlısı🙂) sizleri özledim 🙂)

Receb ayında Allahü teâlâya çok istiğfar edin; çünkü Allahü teâlânın, Receb ayının her vaktinde Cehennemden azat ettiği kulları vardır. Ayrıca Cennette öyle köşkler vardır ki, ancak Receb ayında oruç tutanlar girer.) [Deylemi]

(CŞabanın 15. gecesini ibadetle, gündüzünü de oruçla geçirin! O gece Allahü teâlâ buyurur ki: “Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızk isteyen yok mu, rızk vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa, istesin vereyim” Bu hâl, sabaha kadar devam eder.) [İbni Mace]
ennette öyle köşkler vardır ki, onAllahü teâlâ, Receb ayında hasenatı kat kat eder. Bu ayda bir gün oruç tutan, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün tutana Cennetin 8 kapısı açılır. 10 gün tutana, Allahü teâlâ istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münâdi, “Geçmiş günahların affoldu” der. Allahü teâlâ, Nuh aleyhisselamı Receb’de gemiye bindirdi. O da, Receb ayını oruçlu geçirip oradakilere oruç tutmalarını emretti.
lara ancak Receb ayında oruç tutanlar girer.)
[Deylemi]

(Allahü teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder.) [Gunye]

(Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Receb’in hepsinde tutmuş gibi sevab verilir.) [Miftah-ül-cennet](Başında demek, ayın ilk günleri demektir. Ortası, ortadaki günlere yakın olan günler, sonu da, ayın son günleri demektir.)

Geri