oooooooooo maaşallah kızlar sohbetinz bol olsun🙂ne kalabalık eğlenceli bi topik burasııııı🙂🙂hey maaşallah..İii valla akşam yemeği menüleri de var.Kopya çekeyim barim biraz kışın yemek yapmak değil düşünmek eziyet valla..Gelirim artıkın bende sevdim burayışapppiiiiii
bende mayalamayı çok istiyorum bu aralar jelatin falan çıktı bebeğe zararı olur diye yemeğe korkuyorum
ama burada süt yok nerden bulucam bilmiyorm
sen nasıl mayalıyosun baldem
bizim burda da taze süt yok maalesef armağanım
ben bir şişe günlük süt aldım birtane de yağlı paket süt kullandım
çok sevdiğim ve adına güvendiğim bir yoğurt markası var onu kullandım
2lt. sütü kaynattım ılımaya başlayınca bir kaşık hazır yoğurttan koyup karıştırdım
sonra yaklaşık 5 saat sarmalanmış bir şekilde bekledi sonra kapağını açıp dolaba koydum
kapağını açmayı aşkkelebeğinden öğrendim
Teşekkürler tatlım.
Evlendiğimden bu yana mutfaga girmeye başladı.
Sizin çok faydanız oldu.En azından menü oluştururken zorlanmıyorum.
Pratik neler yapılabilir,hagi yemeğin yanında ne gider biliyorum.
Biraz daha elim hızlanırsa şahane olacak 🙂
hoşgeldn canım bnde dun bır ara baktım sınır oldum gecen bölümde herkes fatmagulu desteklıyor bu bölümde herkes fatmaglü sucluyor artk konu kalmadı dizide mahkeme sonuclanacaktı kermle fatmaguln cocgu olacaktı boyle mutlu sonla bıtecektı
benm en son yaptıgım nedense bıras sulu oldu 3 gün sonrada ekşidi nerde hata yaptım bılmıyorum ben ne sıcak ne soguk ılktan bıras daha fasla sıcaklıkta bır yemek kasıgında mayaladım 2 kilo sütü sıkıca sardm 5 saat sonra acıp dolaba koydum