Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benm en son yaptıgım nedense bıras sulu oldu 3 gün sonrada ekşidi nerde hata yaptım bılmıyorum ben ne sıcak ne soguk ılktan bıras daha fasla sıcaklıkta bır yemek kasıgında mayaladım 2 kilo sütü sıkıca sardm 5 saat sonra acıp dolaba koydum

canım annem hep serçe parmağın yanmayacak derecede olacak süt diyor
benim sıcak eşiğim biraz yüksek olduğu icin eşime baktırdım sonra karıştırdım yoğurdu
umarım güzel olmuştur

senin süt belki biraz sıcak kalmıştır bebiş

Kızlar dün söylemesi ayıp muştinet dolunca dedim kocişe akşama dışarıda yiyelim.
Kociş tamam fıstığım olur dedi.Sonra ben eve erken gittim.Evleri toparladım,makineye çamaşır attım,bulaşık makinesini boşalttım,çamaşırları toparladım,birde duşa gireyim diyene kadar kociş geldi.Benim saçlar ıslak.Dedim bey sen al gel evimizde yiyelim benim halim kalmadı.

Neyse 6 tane almış.Ben yoruldum diye sofrayı kociş kurdu.
Oturduk yiyoruz bir yandan da tvye bakınıyoruz.Ben iki tane yedim.
Kocişe özenip acıyıda doldurdum normalde de çok severim.
Ortada bir tane lahmacun duruyor.Ben tv ye dalmışım.
Kociş de kesene bereket hatunum dedi.Ne demek hayatım benim arada yaparız iyi oluyor dedim.
Lahmacun ne olcak dedi masaya gösterip.Bende tupper a koyarız ayatım dedim.
Kocişde hayatım soğukı olunca yenmez ki dedi.
Ben sonradan anladım.O zaman sen ye hayatım dedim.
Sen doydun mu dedi.Doydum hayatım dedim.
Gözleri ışıldadı.Kıyamam meğer benim hakkım diye yemiyormuş canı istiyormuş aslında.
Fıstığı yesin kocasını :ohh:

canım aldığın marka sütü ve yoğurdu bana da yazsa birde ben deneyim yogurdu benim sık sık yogurt yemem lazım ama hazır yogurda güvenmiyorumm

Son düzenleme:
Kelebekçiğim biraz nette araştırdım sütü kaynattıktan sonra küçük parmağını içine sokup 7 saniye sayıcakmışsın o ısıya dayanabiliyosan mayalıcakmışsın yoğurdu. çok ılık olup mayalayıncada tutmuyomuş. şişe süt bulursam bugün bende denicem kızlar.

Geri