Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sabah bnde 2 saat düşündüm ne giysem diye sonra kırmızı pantolunmla beyaz gömlek üzerinede salaş kahve rengi kazagımı giydim eşim uyanınca bu pantolon olmaz dedi iş yerinde tabi bn iki naz bi cilve giydim saçlarımda gayet özensiz toplandı son günlerde kendi hallerine bıraktım uff hep ugrasması zor gelıyor.hem bır an once uzasın ıstıom eskı resmlere bakıodum dün saclarımı görünce üzülüom ne güsel uzunmuş🙁(

bnde cok gıdık alırım eşimde öper yazık ayagımı bn öpmem pek😀bna dıyor ne kadr huylusun öyleyim napem😀ama romantık bnce erkeğin eşinn ayagını öpmesini bazen eşim elini uzatıyor öp diye bnde ona ayagımı
kelebek birde bir şarkı varya sabunu koydum leğene vay başıma gelene
sürsem bıyıklarımı felan

cuma cuma tövbe
bir sarkı daha vardı odadakı arkd.sordum hatrlayamadık o çok komikti ama aklıma gelmedi şimdi sinir oldum bak hatrlayınca yazarım🙂

oda vardıda bir davul mu ne çalan bi kadın vardı dişlek biraz o tam faciaydı

ay evet ne biçimdi o öyle zaten ilk 10 a girememiştik tipten kaybetmişti yanılmıosam

ayağımı öptüğü zamanlarda oldu fakat bilerek izin vermem ya ne gerek var zaten yanlışkla gece değiyor ayakları ayağıma kahkaha o saatte millet duyacak diye ödüm kopuyor 🙂 alttada kaynım yatıyor yatak odanın altında geçmi şzamada demişti yatağın da sorun mu var çok ses geliyor abbooo dedim kı o ne biliyormusun plates yapıyorum yatmadan mekik şeklinde de ya o 🙂

hakikatende öyleydi sonra tabi bir kaç gördü koca topu yatağın üstünde allahtan

ne saçma yatak ses eder mi ediyormuş giç giç diye