Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tes hayırlı olsun sık kullanılanlara kaydettim takip ederim seni ben artık ilgilenemiyorum blogumla eskisi gibi sık yemek yapmıyorum yapsamda cok çeşit yapamıyorum eşimin nöbetleri benm iş yogunlum eve kafam dolmuş vazıyette gidince yemek yapacak halim olmuyor saolsun kocişim yapıyor coğu zaman hatta bu sabah onu öperek uyandırdım bırde gıyecek kıyafetlerını hazırladım bana diyor hayatım benı hep böyle uyandır uzun zamandr yapmıyordun diyor kıyamm iş yogunlugumdan demek ki koçişimle yeteri kadar ilgilenmiyormuşum garibimn seside cıkımyor sevıom ben bu adamı cok sevıom bee:D:D

nikoooo nadideyi çağırdaydık iki sallaydı
valla iyi birinci olurdu ha 🙂 gonyalıdan başaksına baktırmamam

haha valal zaten ne diyor şarkısını anlamıyorum ama neticede bizi temsil ediyor

gayet iyi işte süper star diye girnmişti ya bir kadın

eeeeğğğ o tam bir iğrençti

valla o iki sallasa tamamdı kuzu konyalıdan başkasın abastırmamm filan diyor sözlerde hahaha

kelebek kelebek içeriye girecek

kız valla bugün metro arıza verdi yarım saat metro bekledik

puhaaaaa

topuklu giydim aksilik

ya ne dicem pantolonlarınıda sürekli otura otura diz oluyormu ya valla sevmiyproum öyle hiç en kalitelsii bile oluyor

tes hayırlı olsun sık kullanılanlara kaydettim takip ederim seni ben artık ilgilenemiyorum blogumla eskisi gibi sık yemek yapmıyorum yapsamda cok çeşit yapamıyorum eşimin nöbetleri benm iş yogunlum eve kafam dolmuş vazıyette gidince yemek yapacak halim olmuyor saolsun kocişim yapıyor coğu zaman hatta bu sabah onu öperek uyandırdım bırde gıyecek kıyafetlerını hazırladım bana diyor hayatım benı hep böyle uyandır uzun zamandr yapmıyordun diyor kıyamm iş yogunlugumdan demek ki koçişimle yeteri kadar ilgilenmiyormuşum garibimn seside cıkımyor sevıom ben bu adamı cok sevıom bee:D:D

Ay vallahi bende öperek uayndırmıyorum ben zaten kahvaltı hazırlamak için mutfakta oluyorum. O kendi uyanıp mutfağa geliyor🙂

kelebek ya hep aynı sorun

bizimevde hala yüklük denen sandık üstü yataklarım olduğu için
haftalık gömlek tişört koydum al al giyin sevgili koca ne giysem diye düşünme

valla ben ne bulduysan giyiyorum aman işte bazen kargo geliyor bazen bişey oluyor batıyor iki üç pantolonum sırf makina yağı oldu müşteriye gösterirken yazık günah ya valla

şarkıda bana ne romantik nede acıklı nee pop duygusu vermedi ya bişi hissetmedim

al bendende o kadar yavrum :D:D
ben varım kuzu zevkle ayıla bayıla sizlerle kahve içerim hahaha

bayılmadan gel yavrum sen bize ayık lazımsın heee:D:D

nikoooo nadideyi çağırdaydık iki sallaydı
valla iyi birinci olurdu ha 🙂 gonyalıdan başaksına baktırmamam

haha valal zaten ne diyor şarkısını anlamıyorum ama neticede bizi temsil ediyor

gayet iyi işte süper star diye girnmişti ya bir kadın

eeeeğğğ o tam bir iğrençti

ya o diilde geçen internette bir yazı okudum çok güldüm diyordu ki bir köşe yazarı
düğünlerde dom dom kurşunu leydi bir avcı vurdu beni yada tombul tombul memeler ddiyerek çoşan tek millet biz türk milletiyiz yazmış çok gülmüştüm :D:D herçi artık eskisi gibi olmasada yinede çalınıyor

valla bende öprek uyandırmıyorum çünkü hep eşim uyandırır beni artık öpüyor mıncıklıyor yine gözlerimi açamıyorum taki ayaklarıma gelene kadar ayaklarımdan çok gıdık alıyorum ya dokunmasıyla fırlamam bir oluyor sağolsun sanki ev hanımı erken çıkıyorum ondan öper el sallar bu hep böyle küssekte hahaha

Geri