Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yazdım ya kız onu ben

enemm atlamışımm

bnde hatrlatmış oldum

kızlar bizde dün eşimle eve giderken her gün bnm çocuklugumun geçtiği mahalleden gelip gidios işe küçüklüğümden bu yana bediha teyzenn bahçesindeki erik ağacı duruyor ve cokta güsel erikleri oluyor eşime anlatmıştım hiç vermiyordu bize kızardı koparıos diyo pintiydi biraz diye dün geçerken bahçesinin önünden eşimle ikimiz ağaca daldık ancak bir tana koparamadık off içimzde kaldı dallar uzun duvara cıkmak lazım bugün tekrar deniyecegz heeee görse nasıl kızar ama çok komiktik çocuk gibiydik

kaynın öyle mi dedii yuhh oda bi alem denir mi hiç insan utanır ne yapıosan yapıosundr yani ya sahil bizimde yatak odamız yan komşun salonuna denk gelıyor onların esi cok gelıyor bize bn bazen çok gülüyorum gıdıklanınca hemen eşim susturuyor insanlar yanlış anlıycak diye halbuki gayet masum davranıos ama bilemezsin yanlış anlışılır diye bir gün eşim bni gıdıkladı diye oturdum agladım biliomusun dedım yapma huylanıom ben sinir oluom oturdum böyle hüngür hüngür agladım o arada annem aradı neyse actım telefonu birde ona aglıom noldu diyor telaş yaptı kadın diom bu adam bni gıdıklıyor

oooo yee kelebek vavvvv

bende hep sillere basıp kaçmak istemişimdir ama eşim kızıyor

ama sokağın başına geldik mi hadi yarış diyip bazen deli gibi koşarız

birde ciddi ciddi yaptığımız için ben sazan gibi bazen inanıyorum koşuyorum arkama bakmadan bir bakıyorum o duruyor

zaten herkes bir acayip oda acayip bir evlensede başını göğe erdirsek ama ufak ya 21 yaşında puhaaaaaaa ya evet ya geçen eşim mutfaktan beri odaya sesleniyor bende dalmışım erik yiyorum duymuyorum aslında bir ses geliyor ama nerden sonra sahilsde sahil sahilde sahil anam dedim ne oluyor bir fırladım bir saattir sesleniyorum ya ben dalmışım diyemiyorum kızıyor çok öyle dizilere kaptırmamı dedim sus bir ya evler yan yan karşılıklı deli gibi ses geliyor gidiyor

birde eşim akıllım hem traş olurken sabah yada akşam neyse orda konuşacağı tutuyo spordan gelince duş ya diyorumn şuraya girdinmi bir sus be adam milleti balkonda keyif yapıyor sesini duymasın yanlış anlıcakalar sahilde sahil aaa geçen bir baktım camdan kadınlar gülüşüyor bilmezler ki valla zor her şkelide millet ki bilir aklından ne geçiriyor

sen eve varıyosun eşin yok o arkdan yavaş yavaş gelıyor bir kere de sen ona yap bakalım nasıl oluyor

Günaydınnn kuzularımmm 🙂))dal dal agaclara falan sen evlilik yıldönümün yaklaşıo napcaksınız 🙂

bnmde yaklaşıyor amabn bır sey yapmıycam eşim dıyor bırde utanmadan bakalım ne yapıcaksın diye dedim hic bir sey yapmıycam ınamıyor sen yaparsın dıyorr o yapsın bnm yapacak yerlerim agrıyor vala 🙂

millet zaten pek meraklı birde yeni evliyiz hemen pat yapıştırıyorlar 😀

tvet günaydın buarada kuzu

Sen yaparsın kitap yayınlamış hatunsun sen 🙂kelebek hani fıkra topicinde bir arkadasın vardı o ne yapıo varmı bebek filan?
Sahil nasıı yapıosun o pilatesi ben üzerinde bile duramıorum