sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.321 evden sabah salta domates elma koydum çorba içtim kesmedi mide büyünce yeye doymak bilme salata doğradım yiyiorum başım çatlıcak gibi oldu ya çok berbat havadan mı ne
evden sabah salta domates elma koydum çorba içtim kesmedi mide büyünce yeye doymak bilme salata doğradım yiyiorum başım çatlıcak gibi oldu ya çok berbat havadan mı ne
Kafa Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.322 nickimi kim yedi' Alıntı: gögüs acısı ve idrarda renk değişikliği olur derler hamilelikte🙂 hadi inşallah kuzu Genişletmek için tıkla ... ay vallahi inşallah kuzu ya 🙂 bu arada bugün benim doğum günüm 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: gögüs acısı ve idrarda renk değişikliği olur derler hamilelikte🙂 hadi inşallah kuzu Genişletmek için tıkla ... ay vallahi inşallah kuzu ya 🙂 bu arada bugün benim doğum günüm 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.323 bulgur nohut gibi bakliyatlar yazın yapılmıor kış yemeği denir ama normalde sağlıklıymış bende biraz kaldı yaparım en çok sevdiğim yazın bulgur yoğurt - - - Updated - - - kafacan doğum günün kutlu olsun inşallah canım len baştan ne demedin pasta keserdik
bulgur nohut gibi bakliyatlar yazın yapılmıor kış yemeği denir ama normalde sağlıklıymış bende biraz kaldı yaparım en çok sevdiğim yazın bulgur yoğurt - - - Updated - - - kafacan doğum günün kutlu olsun inşallah canım len baştan ne demedin pasta keserdik
nickimi kim yedi Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.324 aaaa kafa doğum günüde öğrensennn ne şahane olurrr mutluuuuuuuuuu yıllarrrrrrrr canım
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.325 sahile uzan' Alıntı: evden sabah salta domates elma koydum çorba içtim kesmedi mide büyünce yeye doymak bilme salata doğradım yiyiorum başım çatlıcak gibi oldu ya çok berbat havadan mı ne Genişletmek için tıkla ... eşimde yanıma her zamanki gibi birşeyler koydu. Bu seferki atıştırmalıklarım kuru dut ve gün kurusu kayısı - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: ay vallahi inşallah kuzu ya 🙂 bu arada bugün benim doğum günüm 🙂 Genişletmek için tıkla ... aa canım benim doğum günün kutlu olsun
sahile uzan' Alıntı: evden sabah salta domates elma koydum çorba içtim kesmedi mide büyünce yeye doymak bilme salata doğradım yiyiorum başım çatlıcak gibi oldu ya çok berbat havadan mı ne Genişletmek için tıkla ... eşimde yanıma her zamanki gibi birşeyler koydu. Bu seferki atıştırmalıklarım kuru dut ve gün kurusu kayısı - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: ay vallahi inşallah kuzu ya 🙂 bu arada bugün benim doğum günüm 🙂 Genişletmek için tıkla ... aa canım benim doğum günün kutlu olsun
Kafa Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.326 teşekkür ederim kızlarrr 🙂 ne bileyim baştan söylemeyim dedim ama sonra içimde tutamadım aslında bende çok hayal ediyordum öyle olsun diye niki doğum günümde öğrenmeyi 🙂 ama kocacım hayatta bana test aldırmaz akşam çok üzülüyorum diye 🙂
teşekkür ederim kızlarrr 🙂 ne bileyim baştan söylemeyim dedim ama sonra içimde tutamadım aslında bende çok hayal ediyordum öyle olsun diye niki doğum günümde öğrenmeyi 🙂 ama kocacım hayatta bana test aldırmaz akşam çok üzülüyorum diye 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.327 kız kilo al diyemi yapıyor eşin bunlar hep kalori ah ben aldım başımı gidiyorummmmmmmmm biri bana dur desin
kız kilo al diyemi yapıyor eşin bunlar hep kalori ah ben aldım başımı gidiyorummmmmmmmm biri bana dur desin
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.328 kafa stresden başım çatladı inan ki ani heyecan yaptım 🙂 ani şeyler bende ters tepiyor ya
Kafa Hamiş Melek 4 Haziran 2012 #29.329 sahile uzan' Alıntı: kafa stresden başım çatladı inan ki ani heyecan yaptım 🙂 ani şeyler bende ters tepiyor ya Genişletmek için tıkla ... ya kızlar iyiki varsınız he çok seviyorum sizi hepinizi benim dertlerime sevinçlerime ortak oluyorsunuz çok teşekkür ederim 🙂
sahile uzan' Alıntı: kafa stresden başım çatladı inan ki ani heyecan yaptım 🙂 ani şeyler bende ters tepiyor ya Genişletmek için tıkla ... ya kızlar iyiki varsınız he çok seviyorum sizi hepinizi benim dertlerime sevinçlerime ortak oluyorsunuz çok teşekkür ederim 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Haziran 2012 #29.330 Kafa' Alıntı: teşekkür ederim kızlarrr 🙂 ne bileyim baştan söylemeyim dedim ama sonra içimde tutamadım aslında bende çok hayal ediyordum öyle olsun diye niki doğum günümde öğrenmeyi 🙂 ama kocacım hayatta bana test aldırmaz akşam çok üzülüyorum diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... ama böylede insan çok merake diyor canım ya sen şimdi git al bence🙂
Kafa' Alıntı: teşekkür ederim kızlarrr 🙂 ne bileyim baştan söylemeyim dedim ama sonra içimde tutamadım aslında bende çok hayal ediyordum öyle olsun diye niki doğum günümde öğrenmeyi 🙂 ama kocacım hayatta bana test aldırmaz akşam çok üzülüyorum diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... ama böylede insan çok merake diyor canım ya sen şimdi git al bence🙂