Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tessss inşallah canım yaaaa inşallahhh..Allahım nasip etsin inşallah çok bekliyorum çünkü.. ve tabiki kızzzz 🙂 bi evladım olsunda farketmez aslında 🙂
Mutlu baherlerini bekliyoruz canım. Benimde gönlümden kendşm için kız geçiyor ama dediğin gibi sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil

kafa hidssediyormusun ne bileyim kasıkta batma olurmuş içinde olduğunu

- - - Updated - - -

evet kafa inan zaman geçmez test alaydın kız hiçmi merka etmedin
yapsaydın

ay kafa şimdi böyle daha bir heyecanlı oldu batını sordum heyecan tavan yaptı

ayyy kafaaa sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhh hadi

kafa hidssediyormusun ne bileyim kasıkta batma olurmuş içinde olduğunu

Mutlu baherlerini bekliyoruz canım. Benimde gönlümden kendşm için kız geçiyor ama dediğin gibi sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil
ya valla bende sabırsızlıkla bekliyorum kızlarrr 🙂)) inşallah bi hezimete uğramam 🙁

sahilcim arada bi batma oluyo ama ben onları görmemeye duymamaya çalışıyorum kötü sonuca kendimi alıştırmak için...bu ay idrar testi bile yapmadım hiç bekledim son ana kadar 🙂

evettttt işte böle istiorummm
kafa banada kız olcak gibi gelio.

ayyy esencim çok sağol canım ya iyi dileğin için ya 🙂

daha hamile bile olup olmadıgım belli değil ama hahaha

- - - Updated - - -

kafaaaaaaa öğle arası yapsana bi testt hadiii hadiiiii

nikicim şuan bulundugum yerde eczane yok..birde bi iki gün beklemek istiyorum canım çünkü ne zaman test alsam yapmadan regl oluyorum 🙁

ay kafa çabuk akşam olsun eve gidelim gelelim sende süprizz heyooo sonra sevilenelim ya bu kadar düşün yani hatta telimi vereyim ara hahaha ben meraktan çatlarımmmmmm da :clapping: şaka bir yana hayırlsı olsunnn

- - - Updated - - -

kafa senle aramızda bir hafta var demkki bende bu hafta sonu olacağım 🙂10 1 12 gibi o civarda

Geri