Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hım ben meraktan çatlayacağım yani🙂 Bu arada sen o yumurta çatlatma ilacının adını saklıyorsun dimi canım

e sen birşey sökülünce nasıl dikiyorsun🙂

kocam bekarlık zamanından bi tane iğnesi vardı 🙂 bende ip filan aldım ama iğne almayı akıl edememişim bişey sökülünce o bitane iğneyle dikiyorum onuda içine atamazdımki tek iğnem tess

- - - Updated - - -

hım ben meraktan çatlayacağım yani🙂 Bu arada sen o yumurta çatlatma ilacının adını saklıyorsun dimi canım

canım saklıyorum sen merak etme,inşallah hiç kullanmak zorunda kalmazsın ilk istediğin anda gelir bebişin 🙂

olsun canım sen sakla genede. Kız söz sana ev otıurmasına gelirken bir set dikiş iğnesi getrieceğim

kafa çatlaya çatlaya yarınıda bekleriz artık yeterki iyi sonuç olsun gersi boş

çok doğru söylüyorsun canım

kırmızılar gelmesinde ben beklemeye razıyım 😀

gelmesin kırmızılar defolsun gitsinler

- - - Updated - - -

olsun canım sen sakla genede. Kız söz sana ev otıurmasına gelirken bir set dikiş iğnesi getrieceğim

getir valla kuzu çok ihtiyacım ve görüyorsun bu konuda madurum çok mağdurum

dün eve gittim misafir teyze ile eşi vardı işte ben zaten yorgunluktan bitap düşmüşüm sofra felan hazırladık onları makinaya doldurduk neyse ben dedim çıkıp biraz camları açayım ev havalansın kızçe ordan bakmaya geliriz ablam görsün dedi teyze olan ablası da müsait değildir belki x ayıp değilmi dedi ben duymamış gibi çıktım zaten yatak yorgan uğraştım evi silmedim hafta sonu bir koşu çıktım süpürge açmadım yine yerleri sildim toz aldım banyo wc yıkadım mutfağı topladım trzgahı boşalttım havluları değiştirdim indim başka birielri gelmiş 15 dk anca sürmüştür yarım yamalar ordan burdan geldiler birer baklava meyve suyu verdim indiler