ya ama iğne yokki benim evde 🙁 bitek o vardı onuda annem geçen geldiğinde unutmuş hey Allahım ya çok üzüldüm şuan 🙁
e sen birşey sökülünce nasıl dikiyorsun🙂
ya ama iğne yokki benim evde 🙁 bitek o vardı onuda annem geçen geldiğinde unutmuş hey Allahım ya çok üzüldüm şuan 🙁
ya varya çalışıtğım yer şehrin kenarında kalıyo tess o yüzden eczane filan yok..alamam yani mümkün değil..15-20 dakika yol yürümem lazım..
ayrıca az önce baktım iğnede daha bi değişiklik olmamış..
şimdi a-von katoloğa baktım babalar günü geliyor ne alıcaksınız
e sen birşey sökülünce nasıl dikiyorsun🙂
onuda içine atamazdımki tek iğnem tess 
hım ben meraktan çatlayacağım yani🙂 Bu arada sen o yumurta çatlatma ilacının adını saklıyorsun dimi canım
of en zoruda bu zaten ne alacağına karar vermekşimdi a-von katoloğa baktım babalar günü geliyor ne alıcaksınız
olsun canım sen sakla genede. Kız söz sana ev otıurmasına gelirken bir set dikiş iğnesi getrieceğimkocam bekarlık zamanından bi tane iğnesi vardı 🙂 bende ip filan aldım ama iğne almayı akıl edememişim bişey sökülünce o bitane iğneyle dikiyorumonuda içine atamazdımki tek iğnem tess
- - - Updated - - -
canım saklıyorum sen merak etme,inşallah hiç kullanmak zorunda kalmazsın ilk istediğin anda gelir bebişin 🙂

kafa çatlaya çatlaya yarınıda bekleriz artık yeterki iyi sonuç olsun gersi boş

olsun canım sen sakla genede. Kız söz sana ev otıurmasına gelirken bir set dikiş iğnesi getrieceğim![]()

ben duymamış gibi çıktım zaten yatak yorgan uğraştım evi silmedim hafta sonu bir koşu çıktım süpürge açmadım yine yerleri sildim toz aldım banyo wc yıkadım mutfağı topladım trzgahı boşalttım havluları değiştirdim indim başka birielri gelmiş 15 dk anca sürmüştür yarım yamalar ordan burdan
geldiler birer baklava meyve suyu verdim indiler