Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ama benim her regl dönemimde acır ki nasıl ayırt edicem

Regl döneminden daha önce başladı bende.
Önceden 1-2 gün kala acırdı, hamile kaldığım dönemde 2 hafta öncesinden başladı.
Hatta göğüslerim sızlıyor diye doktora bile gitmiştim, ultrason falan çekmişlerdi, meğer hamileymişim 🙂

- - - Updated - - -

Kafaaa bebişim, ya bi test al yapsana, merak ettim şimdi...

ikraaa senin hamileleikte beklemezken oldu değil mi yani regliden kaç gün sonra gebe kaldın sen

İlk ay baya sorun yaşadım belki hatırlarsın canımcım.
O nedenle 2. ay hiç düşünmemiştim, korunmadım ama düşünmüyordum doğrusu.
Ne zaman gebe kaldığımı bilmiyorum ama regl'den 2 hafta sonra falan göğsüm çok sızladı yaa, iç çamaşır bile giyemedim, ben prolaktinden şüphelenmiştim, o nedenle doktora gittim, test yaptılar ultrasonda da bişey çıkmadı. Yani bchg yaptırsam çıkacakmış ama hiç aklıma gelmemişti 🙂 Doktor hayıt suyu kullan düzene girsin adetin dedi ama ilk önce test yap gebelik varsa kullanma demişti. Ben yinede 1 hafta civarı kullandım, 6 gün kala test yaptım ve çıkınca şok olmuştum 🙂 Test yanlıştır diye 4 farklı marka denedim 🙂 Eşime gösterdim, hiç unutmuyorum o gülümsemeyi. Bi kaç gün sonra kan vermeye gittik ama kan vermeden emin olamadım. Neticede bebişimiz geldi. Sanırım stres yapmamak en önemli detaylardan biri, düşünsene hiç regli gecikmeyen ben, bebek düşündüğüm ay 5 gün gecikti, sonuda hüsran oldu...

Açıklanmışmı sorulardan mı bakıyorsuunz

soruları açıklanmış ordan kontrol ediyorum canım

kafacan nasıll sonuçlarrr huuuuuuuu

4 taneden geçtim kuzu kaldı 3 onlara bakıyorum şuan 🙂

bende çok fazla yok göğüs herhalde ben hiç anlamam

- - - Updated - - -

kafa saat dolmadımı baksaydın bir

4 te dolacak canım...

Ulen sizede belirti beğendiremedik 🙂

Zaten gebeliği öğrenince, şu olmuştu bu olmuştu diyorsun.
Ben belirtilere takılmamak gerektiğini düşünüyorum, psikolojikte olabiliyor.
Ben ilk denediğimiz ay resmen hamile gibiydim, turşu yedim, midem bulandı, yani hepsini yaşadım.
Ama gebe kaldığım ay hiçbişey anlamadım 🙂