Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay ya ne alemsiniz kızlarr nikooooooo

ne anlatayım annem 16 yaşında doğum yapmış köyden gelimş bilmiyor birşey hastane gidiyor bir kadından idrar istemiş doktor oda saatlerce beklemiş gelmiyor annemde üzülmüş demiş genl ben yapayım sana hahaha annem yapmış vermiş
meğer kadın hamileymiş hahaha tabi doktor bir anormalik olsuğunu anlamamış işte bir sıkıntı yok felan demiş kadın yanları ağırınca acile kaldırmışlar orda çıkmış annemle yine karşılaşmışlar hastanede ileri zamanalrda demiş ablaaa kız ben hamileymişimm hahaha annem de diyor allh seni kahretmesin yaptıklarınada gülmüşler çocuk yaşts
🙂🙂 süpermiş bu

birde kırmızı lahana testi vardı onada yapılıyormuş çiş rengi değişiyormuşda şimdi çıkaramadım hahaha

eee bende içi pürüzlü diye şikayetçiyim ya içind ebirşeyler var tümsek gib diyorum üzülüyordum demekki doğal halimi ikracannn

birde kırmızı lahana testi vardı onada yapılıyormuş çiş rengi değişiyormuşda şimdi çıkaramadım hahaha

eee bende içi pürüzlü diye şikayetçiyim ya içind ebirşeyler var tümsek gib diyorum üzülüyordum demekki doğal halimi ikracannn

kız sen arada karıştırıyonmu oraları ne yapıyon hahaha

- - - Updated - - -

ikraaaaa rengi hakkında bana bilgi versene kuzuuuuuu

Geri