Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikra hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin inşallah en önemlisi iki tarafından sorunsuz bir şekilde yerli yerince yapması olaylara bakması ve sorunsuz geçemsi iyi oldu senin de gözün aydın eşine sağ salim kauştun
El testi adet bittikten sonra başlıyor canım, zaten önceki ebelerde öyle anlıyormuş gebeliği.
Mideniz bulanacak belki ama, tuvalette parmağımı az rahime değdirerek yaptım.
Adet zamanına doğru gebelik varsa, parmağını değdirdiğinde 2 tarafta pürüzsüzlük oluşuyor, nasıl desem sanki 2 tarafta bademcik olmuşmuş gibi, ama yoksa o bölge pürüzlü oluyor. 2 ay denedim ben, ilk ay pürüzlü oldu, 2 ay anlattığım gibi oldu...
ikra hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin inşallah en önemlisi iki tarafından sorunsuz bir şekilde yerli yerince yapması olaylara bakması ve sorunsuz geçemsi iyi oldu senin de gözün aydın eşine sağ salim kauştun
ne anlatayım annem 16 yaşında doğum yapmış köyden gelimş bilmiyor birşey hastane gidiyor bir kadından idrar istemiş doktor oda saatlerce beklemiş gelmiyor annemde üzülmüş demiş genl ben yapayım sana annem yapmış vermiş
meğer kadın hamileymiş tabi doktor bir anormalik olsuğunu anlamamış işte bir sıkıntı yok felan demiş kadın yanları ağırınca acile kaldırmışlar orda çıkmış annemle yine karşılaşmışlar hastanede ileri zamanalrda demiş ablaaa kız ben hamileymişimm annem de diyor allh seni kahretmesin yaptıklarınada gülmüşler çocuk yaşts
El testi adet bittikten sonra başlıyor canım, zaten önceki ebelerde öyle anlıyormuş gebeliği.
Mideniz bulanacak belki ama, tuvalette parmağımı az rahime değdirerek yaptım.
Adet zamanına doğru gebelik varsa, parmağını değdirdiğinde 2 tarafta pürüzsüzlük oluşuyor, nasıl desem sanki 2 tarafta bademcik olmuşmuş gibi, ama yoksa o bölge pürüzlü oluyor. 2 ay denedim ben, ilk ay pürüzlü oldu, 2 ay anlattığım gibi oldu...