Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ikra hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin inşallah en önemlisi iki tarafından sorunsuz bir şekilde yerli yerince yapması olaylara bakması ve sorunsuz geçemsi iyi oldu senin de gözün aydın eşine sağ salim kauştun

ikrada el testi dedi o nasıl oluyorr ya kafada deneyelim hemennn

El testi adet bittikten sonra başlıyor canım, zaten önceki ebelerde öyle anlıyormuş gebeliği.

Mideniz bulanacak belki ama, tuvalette parmağımı az rahime değdirerek yaptım.
Adet zamanına doğru gebelik varsa, parmağını değdirdiğinde 2 tarafta pürüzsüzlük oluşuyor, nasıl desem sanki 2 tarafta bademcik olmuşmuş gibi, ama yoksa o bölge pürüzlü oluyor. 2 ay denedim ben, ilk ay pürüzlü oldu, 2 ay anlattığım gibi oldu...

ikra el testini öğrenmek istiyoruz

- - - Updated - - -

dicek karıcım bu ne hahaha

kocacım test yaptım işte baka maşallah her yeri simsiyah oldu iğnenin hahaha

bilimsel bi deney bu kocacım sen aldırma çocuk geliyo işte o kadarını anla yeter hahaha

yaaaaaaa isyan edicem artık espiri yapmayın ama bu sefer gne tutamıyorum kendimi ve gülüyorum hahaha

ikra hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin inşallah en önemlisi iki tarafından sorunsuz bir şekilde yerli yerince yapması olaylara bakması ve sorunsuz geçemsi iyi oldu senin de gözün aydın eşine sağ salim kauştun

Saol canımcım, kocamı çok özlemişim yaa, ama oda çok özlemiş, gelene kadar dk. başı neredesin diye aradı.
Fena bi akşamdı 🙂

ay ya ne alemsiniz kızlarr nikooooooo

ne anlatayım annem 16 yaşında doğum yapmış köyden gelimş bilmiyor birşey hastane gidiyor bir kadından idrar istemiş doktor oda saatlerce beklemiş gelmiyor annemde üzülmüş demiş genl ben yapayım sana hahaha annem yapmış vermiş
meğer kadın hamileymiş hahaha tabi doktor bir anormalik olsuğunu anlamamış işte bir sıkıntı yok felan demiş kadın yanları ağırınca acile kaldırmışlar orda çıkmış annemle yine karşılaşmışlar hastanede ileri zamanalrda demiş ablaaa kız ben hamileymişimm hahaha annem de diyor allh seni kahretmesin yaptıklarınada gülmüşler çocuk yaşts

El testi adet bittikten sonra başlıyor canım, zaten önceki ebelerde öyle anlıyormuş gebeliği.

Mideniz bulanacak belki ama, tuvalette parmağımı az rahime değdirerek yaptım.
Adet zamanına doğru gebelik varsa, parmağını değdirdiğinde 2 tarafta pürüzsüzlük oluşuyor, nasıl desem sanki 2 tarafta bademcik olmuşmuş gibi, ama yoksa o bölge pürüzlü oluyor. 2 ay denedim ben, ilk ay pürüzlü oldu, 2 ay anlattığım gibi oldu...

ben bunda bişi anlamadım yoklasamda anlamam ben pürüzlümü değil mi

Geri