ikra hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin inşallah en önemlisi iki tarafından sorunsuz bir şekilde yerli yerince yapması olaylara bakması ve sorunsuz geçemsi iyi oldu senin de gözün aydın eşine sağ salim kauştun

ikrada el testi dedi o nasıl oluyorr ya kafada deneyelim hemennn
hani susacaktınız ya rezil oluyorum gelip geçene. Olur yaparız kocaya süpriz yerinede test çubuğu yerine iğneyi paketleyip veririz

dicek karıcım bu ne
kocacım test yaptım işte baka maşallah her yeri simsiyah oldu iğnenin
bilimsel bi deney bu kocacım sen aldırma çocuk geliyo işte o kadarını anla yeter![]()

ikra hoşgeldin canım allah tamamına erdirsin inşallah en önemlisi iki tarafından sorunsuz bir şekilde yerli yerince yapması olaylara bakması ve sorunsuz geçemsi iyi oldu senin de gözün aydın eşine sağ salim kauştun
annem yapmış vermiş
tabi doktor bir anormalik olsuğunu anlamamış işte bir sıkıntı yok felan demiş kadın yanları ağırınca acile kaldırmışlar orda çıkmış annemle yine karşılaşmışlar hastanede ileri zamanalrda demiş ablaaa kız ben hamileymişimm
annem de diyor allh seni kahretmesin yaptıklarınada gülmüşler çocuk yaştsEl testi adet bittikten sonra başlıyor canım, zaten önceki ebelerde öyle anlıyormuş gebeliği.
Mideniz bulanacak belki ama, tuvalette parmağımı az rahime değdirerek yaptım.
Adet zamanına doğru gebelik varsa, parmağını değdirdiğinde 2 tarafta pürüzsüzlük oluşuyor, nasıl desem sanki 2 tarafta bademcik olmuşmuş gibi, ama yoksa o bölge pürüzlü oluyor. 2 ay denedim ben, ilk ay pürüzlü oldu, 2 ay anlattığım gibi oldu...
dicek karıcım bu ne
kocacım test yaptım işte baka maşallah her yeri simsiyah oldu iğnenin
bilimsel bi deney bu kocacım sen aldırma çocuk geliyo işte o kadarını anla yeter![]()