tesadüf Yeni Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.771 Kafa' Alıntı: bende çok heyecanlanıyorum canım.. dün eşime fark etti adetimin geciktiğini sonra dilini filan ısıryo görsen varya 🙁 hiç test yapmamışım gibi dedimki kocacım test alıp yapsakmı acaba dedim daha 2 gün geçmiş karıcık biraz daha bekleyelim daha çıkmaz testte dedi 🙂 beni umutlandırdı.. eşime sağlıkçıdırda ondan ona sordum 🙂 haa bu arada dünkü iğnede kararmış kızlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... aY Hadi inşallah kuzucum ya
Kafa' Alıntı: bende çok heyecanlanıyorum canım.. dün eşime fark etti adetimin geciktiğini sonra dilini filan ısıryo görsen varya 🙁 hiç test yapmamışım gibi dedimki kocacım test alıp yapsakmı acaba dedim daha 2 gün geçmiş karıcık biraz daha bekleyelim daha çıkmaz testte dedi 🙂 beni umutlandırdı.. eşime sağlıkçıdırda ondan ona sordum 🙂 haa bu arada dünkü iğnede kararmış kızlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... aY Hadi inşallah kuzucum ya
Kafa Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.773 sağlık memuru canım - - - Updated - - - kızlar özele yüklüycem birazdan resim çok ince bi çizgi bakın tamammı belli belirsiz resmen
sağlık memuru canım - - - Updated - - - kızlar özele yüklüycem birazdan resim çok ince bi çizgi bakın tamammı belli belirsiz resmen
Kafa Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.774 kızlar göremediniz dimi ? zaten kendimi kandırıyorum ben ya...büyük ihtimal i çizgide orada bi engel oldugunu gösteren çizgi
kızlar göremediniz dimi ? zaten kendimi kandırıyorum ben ya...büyük ihtimal i çizgide orada bi engel oldugunu gösteren çizgi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.775 silikte çıkabilir kuzu ihtimal daha fazla artmış bence
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.776 hafif belli kız neden olmasın keşke kan testi yaptırsan ya izin alıp
Kafa Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.777 nickimi kim yedi' Alıntı: hafif belli kız neden olmasın keşke kan testi yaptırsan ya izin alıp Genişletmek için tıkla ... gerçekten sende gördünmü niki bakk ölümü gör doğruyu söyle gördünmü 😕 geçen ay kan testi yaptırdım 20 tl verdim özelde 😕 bu ay yaptırmıycam kuzu inat ettim gelirse gelir gelmezse bende beklicem
nickimi kim yedi' Alıntı: hafif belli kız neden olmasın keşke kan testi yaptırsan ya izin alıp Genişletmek için tıkla ... gerçekten sende gördünmü niki bakk ölümü gör doğruyu söyle gördünmü 😕 geçen ay kan testi yaptırdım 20 tl verdim özelde 😕 bu ay yaptırmıycam kuzu inat ettim gelirse gelir gelmezse bende beklicem
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.778 Kafa kız allah seni del ikız umut yeleşmeye mi çalışıyor siklik çıkmış ben bile gördüm benim göz net görmezde anam % 75 kafaaaa
Kafa kız allah seni del ikız umut yeleşmeye mi çalışıyor siklik çıkmış ben bile gördüm benim göz net görmezde anam % 75 kafaaaa
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.779 https://www.meleklermekani.com/gebelik/182260-gebelik-testi-silik-cikanlar-noooolur-okuyun.html ŞURAYA BAK KIZ TESTİNİ KOYMUŞ
https://www.meleklermekani.com/gebelik/182260-gebelik-testi-silik-cikanlar-noooolur-okuyun.html ŞURAYA BAK KIZ TESTİNİ KOYMUŞ
Kafa Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.780 sahile uzan' Alıntı: Kafa kız allah seni del ikız umut yeleşmeye mi çalışıyor siklik çıkmış ben bile gördüm benim göz net görmezde anam % 75 kafaaaa Genişletmek için tıkla ... ayyy sahill gerçektenmi kızzzzzyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı hadi inşallah kızlar yaaaa
sahile uzan' Alıntı: Kafa kız allah seni del ikız umut yeleşmeye mi çalışıyor siklik çıkmış ben bile gördüm benim göz net görmezde anam % 75 kafaaaa Genişletmek için tıkla ... ayyy sahill gerçektenmi kızzzzzyastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı hadi inşallah kızlar yaaaa