nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.751 kafa okadar seslendikkk niye cevap vermiyorsunnnnnnnn
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.753 kafa kırmızı geldimi yada halen beklemedemisin merak ettiğmiizi biliyorsunnnnnn????????????????????
Kafa Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.754 yok kızlar gelmedi kırmızılarrrr 😀 bi yandan seviniyorum gelmediği sürece bi umut vardır diyorum ama sonra test aklıma geliyo o umudumda yok oluyo malesef
yok kızlar gelmedi kırmızılarrrr 😀 bi yandan seviniyorum gelmediği sürece bi umut vardır diyorum ama sonra test aklıma geliyo o umudumda yok oluyo malesef
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.755 Ee kuzu akşam ne yaptın tes nasıl geçti akşamınız ben eve gittim yemek verdi yedik klima aldık bizede aşağıyada 🙂 eksik olmasınlar zaten herşeyimiz aynı oldu böylece sonra oke oynadık yorgonları yastıklarını vkuma çektik geçti gitti
Ee kuzu akşam ne yaptın tes nasıl geçti akşamınız ben eve gittim yemek verdi yedik klima aldık bizede aşağıyada 🙂 eksik olmasınlar zaten herşeyimiz aynı oldu böylece sonra oke oynadık yorgonları yastıklarını vkuma çektik geçti gitti
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.756 Kafa' Alıntı: yok kızlar gelmedi kırmızılarrrr 😀 bi yandan seviniyorum gelmediği sürece bi umut vardır diyorum ama sonra test aklıma geliyo o umudumda yok oluyo malesef Genişletmek için tıkla ... EE YAZSANA MADEM BURDA MERAKLANIYORUZ KAFAAAA HADİ BAKALIM HAYIRLSII TES SANA DÜN BİRŞEY KOPYALADI BURAYA BAZEN ÇIKMAYABİLİYORDA - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: yok kızlar gelmedi kırmızılarrrr 😀 bi yandan seviniyorum gelmediği sürece bi umut vardır diyorum ama sonra test aklıma geliyo o umudumda yok oluyo malesef Genişletmek için tıkla ... MART NİSAN MAYIS ADET GÜNLERİNİ YAZSANA BİR KAFA SEN BANA
Kafa' Alıntı: yok kızlar gelmedi kırmızılarrrr 😀 bi yandan seviniyorum gelmediği sürece bi umut vardır diyorum ama sonra test aklıma geliyo o umudumda yok oluyo malesef Genişletmek için tıkla ... EE YAZSANA MADEM BURDA MERAKLANIYORUZ KAFAAAA HADİ BAKALIM HAYIRLSII TES SANA DÜN BİRŞEY KOPYALADI BURAYA BAZEN ÇIKMAYABİLİYORDA - - - Updated - - - Kafa' Alıntı: yok kızlar gelmedi kırmızılarrrr 😀 bi yandan seviniyorum gelmediği sürece bi umut vardır diyorum ama sonra test aklıma geliyo o umudumda yok oluyo malesef Genişletmek için tıkla ... MART NİSAN MAYIS ADET GÜNLERİNİ YAZSANA BİR KAFA SEN BANA
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.757 kafaa günüm gecikmez diyorsun 28 günd ebir regli olurum diyorsun dur bakalım belli olur yakında
Kafa Hamiş Melek 7 Haziran 2012 #29.758 sahile uzan' Alıntı: EE YAZSANA MADEM BURDA MERAKLANIYORUZ KAFAAAA HADİ BAKALIM HAYIRLSII TES SANA DÜN BİRŞEY KOPYALADI BURAYA BAZEN ÇIKMAYABİLİYORDA - - - Updated - - - MART NİSAN MAYIS ADET GÜNLERİNİ YAZSANA BİR KAFA SEN BANA Genişletmek için tıkla ... nickimi kim yedi' Alıntı: kafaa günüm gecikmez diyorsun 28 günd ebir regli olurum diyorsun dur bakalım belli olur yakında Genişletmek için tıkla ... ya kızlar biliyorum aklım çok karışık bi oluru hasta diyorum birde olma diyorum 🙁 12 Mart,10 nisan,7 mayıs kuzu son adet tarihlerim yani hep 1-2 öne gelir kızlar - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: Ee kuzu akşam ne yaptın tes nasıl geçti akşamınız ben eve gittim yemek verdi yedik klima aldık bizede aşağıyada 🙂 eksik olmasınlar zaten herşeyimiz aynı oldu böylece sonra oke oynadık yorgonları yastıklarını vkuma çektik geçti gitti Genişletmek için tıkla ... hayırılısı olsun sahilcan güle güle kullanın 🙂 sorması ayıp ne kadara aldınız
sahile uzan' Alıntı: EE YAZSANA MADEM BURDA MERAKLANIYORUZ KAFAAAA HADİ BAKALIM HAYIRLSII TES SANA DÜN BİRŞEY KOPYALADI BURAYA BAZEN ÇIKMAYABİLİYORDA - - - Updated - - - MART NİSAN MAYIS ADET GÜNLERİNİ YAZSANA BİR KAFA SEN BANA Genişletmek için tıkla ... nickimi kim yedi' Alıntı: kafaa günüm gecikmez diyorsun 28 günd ebir regli olurum diyorsun dur bakalım belli olur yakında Genişletmek için tıkla ... ya kızlar biliyorum aklım çok karışık bi oluru hasta diyorum birde olma diyorum 🙁 12 Mart,10 nisan,7 mayıs kuzu son adet tarihlerim yani hep 1-2 öne gelir kızlar - - - Updated - - - sahile uzan' Alıntı: Ee kuzu akşam ne yaptın tes nasıl geçti akşamınız ben eve gittim yemek verdi yedik klima aldık bizede aşağıyada 🙂 eksik olmasınlar zaten herşeyimiz aynı oldu böylece sonra oke oynadık yorgonları yastıklarını vkuma çektik geçti gitti Genişletmek için tıkla ... hayırılısı olsun sahilcan güle güle kullanın 🙂 sorması ayıp ne kadara aldınız
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.759 800 bizimki kafa ama ko.-taştan aldılar indirim kupon felan düşülmüş hesiye çeki felan düşülmüş
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Haziran 2012 #29.760 sahile uzan' Alıntı: Ee kuzu akşam ne yaptın tes nasıl geçti akşamınız ben eve gittim yemek verdi yedik klima aldık bizede aşağıyada 🙂 eksik olmasınlar zaten herşeyimiz aynı oldu böylece sonra oke oynadık yorgonları yastıklarını vkuma çektik geçti gitti Genişletmek için tıkla ... bizde kayınvalideme yemeğe gittik muhteşemi izledik hep birlikte🙂 sonra evimize geldik uyuduk. bu akşam balıklarımızı almaya gideceğiz🙂
sahile uzan' Alıntı: Ee kuzu akşam ne yaptın tes nasıl geçti akşamınız ben eve gittim yemek verdi yedik klima aldık bizede aşağıyada 🙂 eksik olmasınlar zaten herşeyimiz aynı oldu böylece sonra oke oynadık yorgonları yastıklarını vkuma çektik geçti gitti Genişletmek için tıkla ... bizde kayınvalideme yemeğe gittik muhteşemi izledik hep birlikte🙂 sonra evimize geldik uyuduk. bu akşam balıklarımızı almaya gideceğiz🙂