tatlış bende mi birini mimlicem şimdi dur kompozisyon çıkarım burda boş olursam yazcam olamazsam evde yazarım
acele acele ne yazdığımı bilmiorum çünkü tepemdelerr
kızlar dün yeğenimin gösterisine gittik ay allahım 5 -6 yaş gurpları o nasıl akıl ya valla maşallah hepsine istiklal marşını 10 kıtasına kadar okudular neler neler sema gösterisi döndüler ve hiç düşmediler başları döner düşer ya böyle ağzımız açık izledik duygulandım bizim bıxırık asker olmuş bayrak çıkardı çok hoştu yöresel oyunlar mükemmel bir program hazırlamışlar harika bayıldım tek kelime ile keşke görebilme şansınız osaydı
sahil insan çok gururlarnıor
benimde yeğenim türkiye genelinde birsınavda çok iyi bir derece almış
nasıl mutlu oldum duyunca
rabbim nazarlardan saklasın 3.sınıfa gidio maşşallahı var zehir gibi kafa
küçüktü öle etkinliğine gitmiştim.
roman havası fln oynuolardı süperoluo minicik minicikler
kaç tane koragrafi ya inan grurlanmazmı insan ya ağlayasım geldi sıktım kendimi ama benim kızçede geldi çişi geldi bilmem neyi geldi erken kalktık ikide bir eişimin suratına bakıyor telefonunna saatine bakyıor oda patlıyor bişey diyemiyor dese söylencem bitmesine yakın kalktık ama asıl o zaman sob gfinal gösterileri olmuş az felan çalmış acayi psinir oldum uyumsuz isanları
Slm kızlaar herkese hayırlı cumalar, Rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin.
Hastaneden geldim, yine 2 kolumu deldiler, damarllarım ince diye oturtamıyorlar iğneyi çok acıtıyorlar 🙁
7 test yapacaklar, hiçbir testim yapılmamış yaa, güya özel diye gittik doktorlar ne kadar ilgisizmiş meğer.
Kan uyuşmazlığı çok önemliymiş meğer, inş. bir sıkıntı olmaz, iğne vurulmam gerekebilir, iğne içinde yatış yapılıyormuş 🙁
kaç tane koragrafi ya inan grurlanmazmı insan ya ağlayasım geldi sıktım kendimi ama benim kızçede geldi çişi geldi bilmem neyi geldi erken kalktık ikide bir eişimin suratına bakıyor telefonunna saatine bakyıor oda patlıyor bişey diyemiyor dese söylencem bitmesine yakın kalktık ama asıl o zaman sob gfinal gösterileri olmuş az felan çalmış acayi psinir oldum uyumsuz isanları
madem sıkıntılı böle şeylerde ne d,e takılırlar insanın peşine anlamam
benim koçşte kızcesine gitcekmiş
pazar günü
kızlar duyunca bile psikolojim bozuluyr sinirlerim gergin bu aralar
ben toparlamış gibi hisseiorum kendimi hani unuttum nrmalde amakoçiş o eve gitceği aklıma gelio o sahnelergözleriminönünden gitmio
çokmu abartıyorum
İyikide var yiğenlerimiz, çok tatlı oluyorlar.
Benimkide havaalanında uğurlarken koştu koştu reyondaki gözlüğü aldığı gibi kaçmaya başladı, ablamın elinde valizler var, mecbur ben koştum ama yetişmek ne mümkün, herkes bize bakıyor havaalanında, en son yakaladım gözlüğü yere attı cadı, neyseki dükkanın sahibi görmeden yerine koydum.