ikracığım vallaherşeyler çok ilerledi artık biliormusun dert etme hiç
kendi başlarına öle doğura bilmeyen kadınlar var.olmaz allahın izniyle bişiy
bizimki çok farklı cnm ben her o evden konu açılınca o manzaraar gelio gözüme nasıl kapıya atıldığım biraz bu konuda anlayışlı olsun istiorum bilerekte damarına basıyrm
çok iyi niyetli gidip ahhh cnm cicime gşrmesin hatırlasın neler yaşandı ona göre davransın
gelmiş bana işte gidiorsam bir sebebi var
telde bişiy konuşmuşlar onla ilgili gidiormuş
beni bunlarla meşguletceksen dahaarama dicekmiş göyaaa
diyemez demesnide beklemem kızcesi sonuçta ama unutmasın bide ble bizi kızce kovmadı demiomu ahhhhh böle çıldırasım gelio
Hatırlıyorum yaptıklarını, insanı nefret ettiriyorlar kendilerinden, bugünün yarınını hiç düşünmüyorlar.
Eşin çok iyi niyetliymiş gerçekten, benimki kestirip attı.
Gerçi bizimkinin yaptığıda yenilir yutulur cinsten değil ya neyse...
ya işte bizler nasıl olucağız zaman gösterecek
annemede çok derim anne sakın sakın sessiz olup çekil kenara hiç birşeyine karışma etme olur ya insanlık hali zamanı gelnice ben bazen üstün körü anlatırım bak erken kalktık mecburen ama sen öyle durumda kalırsan benzer ben giderim siz sonra gelin gibi onuda sıkıntıya bırakma felan önden söylüyorum bak dedim sende olcan aman aman
Bende hep onu düşünüyorum canımcım, Rabbim bizi iyi kayınvalidelerden etsin.
Annemede sürekli söylüyorum, karışma geline istediği herşeyi alsın yapsın, yanlışını görürsende uslubuna çok dikkat et diyorum. Ben bile görümce olarak herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşaAllah gelinimiz bizim yaşadıklarımızı yaşamaz. Bizde gelinliği onda tadarız...