madem sıkıntılı böle şeylerde ne d,e takılırlar insanın peşine anlamam
benim koçşte kızcesine gitcekmiş
pazar günü
kızlar duyunca bile psikolojim bozuluyr sinirlerim gergin bu aralar
ben toparlamış gibi hisseiorum kendimi hani unuttum nrmalde amakoçiş o eve gitceği aklıma gelio o sahnelergözleriminönünden gitmio
çokmu abartıyorum
Slm kızlaar herkese hayırlı cumalar, Rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin.
Hastaneden geldim, yine 2 kolumu deldiler, damarllarım ince diye oturtamıyorlar iğneyi çok acıtıyorlar 🙁
7 test yapacaklar, hiçbir testim yapılmamış yaa, güya özel diye gittik doktorlar ne kadar ilgisizmiş meğer.
Kan uyuşmazlığı çok önemliymiş meğer, inş. bir sıkıntı olmaz, iğne vurulmam gerekebilir, iğne içinde yatış yapılıyormuş 🙁
Benim 0 negatif, eşiminde 0 pozitif, uyumsuz oluyormuş.
Ayrıca annenin negatif olması çok önemliymiş, testlerin muhakkak yapılması gerekiyormuş, zaman geçmiş ama ben bilmiyordumki 🙁
Doğuda doktor bir arkadaşın olması çok önemliymiş meğer, o doktor olmasaydı hayatta yaptıramazdım bu testleri...
Boşver sen muhattap olma, anne oğul ne yaparlarsa yapsınlar.
Ben yolunu öyle buldum yoksa çıkış olmuyor malesef, ben gerektiği zaman arıyorum ve bitiyor.
Yüzüme canım cicim diyor ama arkamdan herkese dert yanıyormuş, umrumda bile değil bana bişey söylerse alır ağzının lafını oturur ama cesareti yok işte...
esen bırak mudehale etme sana gel gidelim mi diyor demiyor bırak gitsin görsün karışma umursama neticede annesi o kadar şeye rağmen yine saygı duyup annesine gidebiliecek kadar iyi bir eşin var e amliyatınada kadın geldi kötüde olsa bence esen sakinlikle ılımlı bakmalısın ve o kadın için eşinle kötü olup kavga etmeye değmez
ikracığım vallaherşeyler çok ilerledi artık biliormusun dert etme hiç
kendi başlarına öle doğura bilmeyen kadınlar var.olmaz allahın izniyle bişiy
bizimki çok farklı cnm ben her o evden konu açılınca o manzaraar gelio gözüme nasıl kapıya atıldığım biraz bu konuda anlayışlı olsun istiorum bilerekte damarına basıyrm
çok iyi niyetli gidip ahhh cnm cicime gşrmesin hatırlasın neler yaşandı ona göre davransın
gelmiş bana işte gidiorsam bir sebebi var
telde bişiy konuşmuşlar onla ilgili gidiormuş
beni bunlarla meşguletceksen dahaarama dicekmiş göyaaa
diyemez demesnide beklemem kızcesi sonuçta ama unutmasın bide ble bizi kızce kovmadı demiomu ahhhhh böle çıldırasım gelio
annemede çok derim anne sakın sakın sessiz olup çekil kenara hiç birşeyine karışma etme olur ya insanlık hali zamanı gelnice ben bazen üstün körü anlatırım bak erken kalktık mecburen ama sen öyle durumda kalırsan benzer ben giderim siz sonra gelin gibi onuda sıkıntıya bırakma felan önden söylüyorum bak dedim sende olcan aman aman
geldideneoldu ki kuzum ya bi akşam tahammül etti oğluna insan evladını merak etmezmi
gittide aramadı bile hastanedeçıktınız mı die
nie gitmiş sebebp babam gelmiş görmekistemezmiş
ayy babamda bayılıodu sana