ikracığım vallaherşeyler çok ilerledi artık biliormusun dert etme hiç
kendi başlarına öle doğura bilmeyen kadınlar var.olmaz allahın izniyle bişiy
bizimki çok farklı cnm ben her o evden konu açılınca o manzaraar gelio gözüme nasıl kapıya atıldığım biraz bu konuda anlayışlı olsun istiorum bilerekte damarına basıyrm
çok iyi niyetli gidip ahhh cnm cicime gşrmesin hatırlasın neler yaşandı ona göre davransın
gelmiş bana işte gidiorsam bir sebebi var
telde bişiy konuşmuşlar onla ilgili gidiormuş
beni bunlarla meşguletceksen dahaarama dicekmiş göyaaa
diyemez demesnide beklemem kızcesi sonuçta ama unutmasın bide ble bizi kızce kovmadı demiomu ahhhhh böle çıldırasım gelio
ya işte bizler nasıl olucağız zaman gösterecek
annemede çok derim anne sakın sakın sessiz olup çekil kenara hiç birşeyine karışma etme olur ya insanlık hali zamanı gelnice ben bazen üstün körü anlatırım bak erken kalktık mecburen ama sen öyle durumda kalırsan benzer ben giderim siz sonra gelin gibi onuda sıkıntıya bırakma felan önden söylüyorum bak dedim sende olcan aman aman
geldideneoldu ki kuzum ya bi akşam tahammül etti oğluna insan evladını merak etmezmi
gittide aramadı bile hastanedeçıktınız mı die
nie gitmiş sebebp babam gelmiş görmekistemezmiş
ayy babamda bayılıodu sana
kızlar birde işegirdim demişti yalanmış
hayır nie yalan sölüo nieböle şeyleregerek duyuyor
amacı nediranlamıorum
VALLA KARDEŞİM İÇİN YAPARIM ELMİDEN GELENİ BEN KÜÇÜK HERŞEYDEN MUTLU OLAN BİRİYİM YETERKİ GÖNLÜMÜ ALMAYI BİLSİN ÇOK ÇABUK KIYMET BİLİRİM YA BEKLENTİLERDE ÇOK KALDIM BEN GELİN OLACAK KİŞİYE BUNU HİSSTERİMEYİZ ANNEM BİLMESE BİZ VARIZ ABLAM VAR HERŞEYİ GÜZELCE YERLİ YERİNCE YAAPRIZ BİZDE GELİN EL ÜSTÜNDE BAŞTA TUTULUR MUTLU ETTİRLİR SEVİNDİRİLİR Alınır verilir yani böyle
- - - Updated - - -
Aslında bazen duygulanıyorum biliyomusun, annem 2 dünürden de bişey görmedi, sadece damatları çalıştı herşey için.
Bizde gelin olarak hiçbişey görmedik, bi güleryüzü çok gördüler, neymiş biz gelinmişiz, sanki kendileri gelin olmamış.
Biz göremedik bari gelin görsün diyorum hep.
Annem yine adam sayıp nişana çaırdı, hayırlı olsun demek için bile aramadı.
Ayy yine aklıma geldi bende açıldım, kapatıyorum bizim kızçenin muhabbetini canımı sıkmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?