Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hatırlıyorum yaptıklarını, insanı nefret ettiriyorlar kendilerinden, bugünün yarınını hiç düşünmüyorlar.
Eşin çok iyi niyetliymiş gerçekten, benimki kestirip attı.
Gerçi bizimkinin yaptığıda yenilir yutulur cinsten değil ya neyse...

Bende hep onu düşünüyorum canımcım, Rabbim bizi iyi kayınvalidelerden etsin.
Annemede sürekli söylüyorum, karışma geline istediği herşeyi alsın yapsın, yanlışını görürsende uslubuna çok dikkat et diyorum. Ben bile görümce olarak herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum, inşaAllah gelinimiz bizim yaşadıklarımızı yaşamaz. Bizde gelinliği onda tadarız...

kızlar birde işegirdim demişti yalanmış
hayır nie yalan sölüo nieböle şeyleregerek duyuyor
amacı nediranlamıorum

Komik ve çok saçma bahaneler bulmuş yaa, ne yapacağını şaşırmış artık...

VALLA KARDEŞİM İÇİN YAPARIM ELMİDEN GELENİ BEN KÜÇÜK HERŞEYDEN MUTLU OLAN BİRİYİM YETERKİ GÖNLÜMÜ ALMAYI BİLSİN ÇOK ÇABUK KIYMET BİLİRİM YA BEKLENTİLERDE ÇOK KALDIM BEN GELİN OLACAK KİŞİYE BUNU HİSSTERİMEYİZ ANNEM BİLMESE BİZ VARIZ ABLAM VAR HERŞEYİ GÜZELCE YERLİ YERİNCE YAAPRIZ BİZDE GELİN EL ÜSTÜNDE BAŞTA TUTULUR MUTLU ETTİRLİR SEVİNDİRİLİR Alınır verilir yani böyle

- - - Updated - - -

esen alalh sabır versin uzakta olsada yetiyorlar ya gerçekten pes kadın milletinden korkulur demişler ya hakikaten akılları cazgrlığa çalışıyor

aynen bende anneme sölüorum karışma birşeyine die
bende kayınvalde olursamçok iyi derslerçıkardım
yok cnm ya millet vefasız dermiş
bak kadın onları yetirşridide xgitti aramıo derlermiş
öle demesinlermiş
ohooo bisürü şey buluo ondan arıomuş
arasın sorsun bişiy demiorum tek isteğim o eve gitmesin yeri gelsin dışarıçağırsın görüşsün inasına yapsın ben olsam öle yapardım ama eşim çok çok iyi niyetli çok temiz
yok dcekmişte iş te böle ettin mutlumusun çcuğumu bile göremiceksin bu kafayla gidersen özür dile
istemiorum benözür fln dilemesin benden dedim ya zaten dilemez ya işte kendi kendine gelingüvey oluo
bu aralar çok doluyum
gerildim yinebaşınızı ağrıttımmm 🙁

Aman ikra allaha yakın bizlere uzak işte takılcak olsa çok takılıccak şey var bak kayınım gönderrmiş vakumlu hurç aldıp akşam yataklarını yorganlarını çekeceğiz demiyor ki ben buza ebn başından öyle şeyler sevmem gerek yok dediğimi şimdi benden gördü yapıyor

evde aygır gibi 3 tane adam var ablam çocupğuna zaman ayıramıyor ablama koltuklarımı sil diyor kendi koltukları ... Içinde çalışıyor vakit bulamıyor yuh artık hani söylensen olmuyor ablam arada ben varım diye hıhı diyor ama ne münasebet ablama koltuk yıkatcan önceden temizlikçi vardıya suyumu çıktı kime güvendin

yada dün millet içinde çaldırıyoe aryım diye ya aslında sebep istersen her an her dakika tamamen tezatlık
ama bakmıyorum o pencereden artık sallamıyorum kaynana gözüyle görünce sdaha bir agrasif oluyorum en iyisi komuş kadın gibi

iyi iyiliğine ama böyle bana ters düşen şeyleri var işte oda öyle değişik
şimdi hergün görüyoruz birbirimizi birgün eve geç gidelim nerdesiniz kaç gündür aslında dün akşam aşağıda vakti geçirdik orda yedik içtik yani sanane demek geliyor insanını diyorum ki merak ediyo hım dünde aradım

salak gibi hiç yapmayacağım şeydi ama yaptım sırf tatmin olsun diye

ben aldım onlardan kremle saks mavi pembe flnda alcam cepkenle fln giyeriz sahil

ikra boşver çene yorduğumuza değmez bunlar için
ama ben birkere daha konuşcam koçişler

Bende tatil için aldım geçen tatilde çamaşır çok koymuşum üst baş az koydum birde başka şeyin derdine düşünce ne giymek geldi ne başka birşey çok değişikti anca yedim içtim hahaah
bu sefer zaamnımda var düzenli hazırlıcam herşeyimi

- - - Updated - - -

BENDE BEYAZ VE MAVİ ALDIM DA EŞMİ BU NE DEDİ TATİL DIŞINDA GİYME DEDİ ÇIKARTTI ÜSTÜNSDE BİERDE HIRKA TUNİK VARDI 🙁