shuzur Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.301 kolay gelsin esen. çabuk bitsin 2 gün bence de. gerçi haftasonu misafirlerim var ama..
shuzur Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.303 şıpıdıkımmm günaydın hoşgeldin canım nasılsın özledim çok işlerin yoğunmuş okudum.
shuzur Daimi Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.305 Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şıpıdıkım nice güzel senelere
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 14 Haziran 2012 #30.306 Pine hamileymiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim... Çok tebrik ederim öpüyorum...
Pine hamileymiş. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim... Çok tebrik ederim öpüyorum...
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.307 shuzur' Alıntı: esencim hoşgeldin yok kafacım dedim yoksa hamile mi bildiğim bişey yok. 🙂 salyangozunuz da mı var.. Genişletmek için tıkla ... bir dişi bir erkek var bir sürüde yavruladılar🙂
shuzur' Alıntı: esencim hoşgeldin yok kafacım dedim yoksa hamile mi bildiğim bişey yok. 🙂 salyangozunuz da mı var.. Genişletmek için tıkla ... bir dişi bir erkek var bir sürüde yavruladılar🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 14 Haziran 2012 #30.309 Huzurum evet canım çok yoğun çalışıyorum. sabahları başlıyor akşama kadar devam ediyor. bazen geçte çıkıyorum. ama şimdilik mutluyum. evde durmaktan çok çok daha iyidir. Allah razı olsun canım. bir yılı devirdik evet 🙂 nice yıllar devirelim hepimiz hoşbulduk tesciğim.
Huzurum evet canım çok yoğun çalışıyorum. sabahları başlıyor akşama kadar devam ediyor. bazen geçte çıkıyorum. ama şimdilik mutluyum. evde durmaktan çok çok daha iyidir. Allah razı olsun canım. bir yılı devirdik evet 🙂 nice yıllar devirelim hepimiz hoşbulduk tesciğim.
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Haziran 2012 #30.310 Kafa' Alıntı: teslerin akvaryumda bi ben yokum tesss kilolu değilim benide al besle kuzu ama gerçekten salyangoz ilginçmiş 🙂 bende alabilirim kendime hobi bulmaya çalışıyorumda Genişletmek için tıkla ... 🙂 gel kuzum beklerim ütü zamanında çıkarırım ben seni akvaryumdan ütünün başında kurursun balığı kesinlikle tavsiye ederim canım çok zevkli
Kafa' Alıntı: teslerin akvaryumda bi ben yokum tesss kilolu değilim benide al besle kuzu ama gerçekten salyangoz ilginçmiş 🙂 bende alabilirim kendime hobi bulmaya çalışıyorumda Genişletmek için tıkla ... 🙂 gel kuzum beklerim ütü zamanında çıkarırım ben seni akvaryumdan ütünün başında kurursun balığı kesinlikle tavsiye ederim canım çok zevkli