Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iilik canım aldığımız günlerde arka arkaya 5 balık kaybettik😕 Ama gündür felan ölen yok pazartesi akşamı gene balık aldık ölenlerin yerine🙂 Seyretmek o kadar güzelki biri hamiş doğursun diye bekliyorum🙂

🙁 canım başınız sağolsun kaybolanlar için. bizimde abimler almıştı bir ara akvaryum bir ara her akşam başsağlığına giderdik. Allah kalanlara uzun ömürler versin. 🙂
abimler tatile gidince ben bakmıştım balıklarına. yanlışlıkla çok yem vermişim. 🙁 birini de ben öldürmüştüm.

🙁 canım başınız sağolsun kaybolanlar için. bizimde abimler almıştı bir ara akvaryum bir ara her akşam başsağlığına giderdik. Allah kalanlara uzun ömürler versin. 🙂
abimler tatile gidince ben bakmıştım balıklarına. yanlışlıkla çok yem vermişim. 🙁 birini de ben öldürmüştüm.

🙂 çok tatlısın huzur ya🙂 biiz gömemedik bile hain salyngozlar yedi kemiklerini topladık😕 maşallah bir süredir ölüm yok ama

esencim hoşgeldin

niers gelmiyo bayadır huzurcum hamilemiymiş hiö haberimiz yok 😕

esencim hoşgeldin 🙂

yok kafacım dedim yoksa hamile mi bildiğim bişey yok.

🙂 çok tatlısın huzur ya🙂 biiz gömemedik bile hain salyngozlar yedi kemiklerini topladık😕 maşallah bir süredir ölüm yok ama

🙂
salyangozunuz da mı var..

teslerin akvaryumda bi ben yokum hahaha tesss kilolu değilim benide al besle kuzu :D:D

ama gerçekten salyangoz ilginçmiş 🙂 bende alabilirim :D:D kendime hobi bulmaya çalışıyorumda hahaha

Geri