Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Can Yücel'in en sevdiğim şiiri Aşkın Tarifi 🙂 çok sade ve çok gerçek duyguları anlatıyor 🙂

bende hayalimdeki yuvayı tarif ettim çok sade ve gerçek duygularımla anlattım🙂

- - - Updated - - -

masamı temizledim çekmecelerimide gitmeye hazırlanıyorum artık yarın son gün benim için 🙂

tesss ben şiirden çok en altında yazıdıgın sözü begendim çok ama çok doğru bi söz 😀

kız şiir bana ait onu beğen sözü ben yazmadım🙂 Şaka bir yana benimde çok beğendiğim bir sözdür

Saat 1 gibi elk. gitti ve yeni geldi inanırmısınız, yakında tedaşı ateşe vericem, sabrımın sınırlarındayım, hergün 2-3 kere elk. gidermi yaa, Türkiye'de elk. problemi kaldığını bilmiyordum deli olucam...

ay ben o şiiri hiç okumadımki biliyorum diye şimdi okudum gerçekten sende güzel yazmışsın canım tebrik ederim 🙂

alemsin tabikide ben yazdım🙂 Biraz esinlendim sadece🙂

- - - Updated - - -

oralarda var demek ki canım bu şehirde o kadar sık olmuyor. sabret sebnde sinirlenme sana sinirlenmek yasak🙂

oralarda var demek ki canım bu şehirde o kadar sık olmuyor. sabret sebnde sinirlenme sana sinirlenmek yasak🙂[/QUOTE]

Ay olmazmı, ilkkez böyle bişeyle karşılaştım, ama sinirlenmicem, oğlum hemen saçlarını mideme değdiriyor nasıl yanıyor bi bilsen, sanki sinirlenme der gibi msj veriyor 🙂

Ay olmazmı, ilkkez böyle bişeyle karşılaştım, ama sinirlenmicem, oğlum hemen saçlarını mideme değdiriyor nasıl yanıyor bi bilsen, sanki sinirlenme der gibi msj veriyor 🙂
aaa öle hissedebiliormusun yaw[/QUOTE]

Tabi canım, 1895 kilo oldu, ayaklarını karnıma dayayınca elime geliyor, küçücük bişey, kafasını dayayınca eşimde anlıyor hemen. Bazen kaburgama bastırıyor, elimle itiyorum vuruyor oda, hıçkırıklarını hissediyorum vs.

saçlı olacak demekki. Bende çok saçlı doğmuşum annem maymun yavrusu gibiydin diyor🙂

- - - Updated - - -

ikraaa biraz daha anlatırsan bir koşu eve gidip doğuracağım haberin olsun🙂🙂