Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saat 1 gibi elk. gitti ve yeni geldi inanırmısınız, yakında tedaşı ateşe vericem, sabrımın sınırlarındayım, hergün 2-3 kere elk. gidermi yaa, Türkiye'de elk. problemi kaldığını bilmiyordum deli olucam...
Saat 1 gibi elk. gitti ve yeni geldi inanırmısınız, yakında tedaşı ateşe vericem, sabrımın sınırlarındayım, hergün 2-3 kere elk. gidermi yaa, Türkiye'de elk. problemi kaldığını bilmiyordum deli olucam...
oralarda var demek ki canım bu şehirde o kadar sık olmuyor. sabret sebnde sinirlenme sana sinirlenmek yasak🙂[/QUOTE]
Ay olmazmı, ilkkez böyle bişeyle karşılaştım, ama sinirlenmicem, oğlum hemen saçlarını mideme değdiriyor nasıl yanıyor bi bilsen, sanki sinirlenme der gibi msj veriyor 🙂
Ay olmazmı, ilkkez böyle bişeyle karşılaştım, ama sinirlenmicem, oğlum hemen saçlarını mideme değdiriyor nasıl yanıyor bi bilsen, sanki sinirlenme der gibi msj veriyor 🙂[/QUOTE]
aaa öle hissedebiliormusun yaw
Ay olmazmı, ilkkez böyle bişeyle karşılaştım, ama sinirlenmicem, oğlum hemen saçlarını mideme değdiriyor nasıl yanıyor bi bilsen, sanki sinirlenme der gibi msj veriyor 🙂