nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.851 Kafa' Alıntı: olsun şekerim sen şimdi gönül aldın seneye kocişler yalnız çıkarsın 🙂 - - - Updated - - - olsun ya insan 1 haftada olsun rahat eder...böylece ben geldikten sonra hemen gelirsin iyi olur Genişletmek için tıkla ... seneyi beklemeyeceğiz kafacannnnnnn eylülde gidiyoruz aşk ayımızda yine
Kafa' Alıntı: olsun şekerim sen şimdi gönül aldın seneye kocişler yalnız çıkarsın 🙂 - - - Updated - - - olsun ya insan 1 haftada olsun rahat eder...böylece ben geldikten sonra hemen gelirsin iyi olur Genişletmek için tıkla ... seneyi beklemeyeceğiz kafacannnnnnn eylülde gidiyoruz aşk ayımızda yine
esennruzgar Yeni Üye Üye 22 Haziran 2012 #30.852 bende burdayımmm ramazan bayramında gidicez kısmetse biz
tesadüf Yeni Üye Üye 22 Haziran 2012 #30.853 Kafa' Alıntı: olsun şekerim sen şimdi gönül aldın seneye kocişler yalnız çıkarsın 🙂 - - - Updated - - - olsun ya insan 1 haftada olsun rahat eder...böylece ben geldikten sonra hemen gelirsin iyi olur Genişletmek için tıkla ... 🙂 senin geldiğin hafa ben yeni tatile çıkmış olacağım.
Kafa' Alıntı: olsun şekerim sen şimdi gönül aldın seneye kocişler yalnız çıkarsın 🙂 - - - Updated - - - olsun ya insan 1 haftada olsun rahat eder...böylece ben geldikten sonra hemen gelirsin iyi olur Genişletmek için tıkla ... 🙂 senin geldiğin hafa ben yeni tatile çıkmış olacağım.
Kafa Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.854 tesaduf' Alıntı: 🙂 senin geldiğin hafa ben yeni tatile çıkmış olacağım. Genişletmek için tıkla ... olsun işte benden 1 hafta sonra geri geleceksin fazla uzaklaşmamış olucaz 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: seneyi beklemeyeceğiz kafacannnnnnn eylülde gidiyoruz aşk ayımızda yine Genişletmek için tıkla ... Allah i,iyiliğini versin kuzuuuuu bu tatil sayılmıyormu pekiii bide ben tatile gidemiyom demiyomu
tesaduf' Alıntı: 🙂 senin geldiğin hafa ben yeni tatile çıkmış olacağım. Genişletmek için tıkla ... olsun işte benden 1 hafta sonra geri geleceksin fazla uzaklaşmamış olucaz 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: seneyi beklemeyeceğiz kafacannnnnnn eylülde gidiyoruz aşk ayımızda yine Genişletmek için tıkla ... Allah i,iyiliğini versin kuzuuuuu bu tatil sayılmıyormu pekiii bide ben tatile gidemiyom demiyomu
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.855 Kafa' Alıntı: olsun işte benden 1 hafta sonra geri geleceksin fazla uzaklaşmamış olucaz 🙂 Allah i,iyiliğini versin kuzuuuuu bu tatil sayılmıyormu pekiii bide ben tatile gidemiyom demiyomu Genişletmek için tıkla ... yok yokk tatilin alasını yapacağız🙂) yani bugünlerde buralardayım demek istemiştim
Kafa' Alıntı: olsun işte benden 1 hafta sonra geri geleceksin fazla uzaklaşmamış olucaz 🙂 Allah i,iyiliğini versin kuzuuuuu bu tatil sayılmıyormu pekiii bide ben tatile gidemiyom demiyomu Genişletmek için tıkla ... yok yokk tatilin alasını yapacağız🙂) yani bugünlerde buralardayım demek istemiştim
tesadüf Yeni Üye Üye 22 Haziran 2012 #30.856 aslın da iyi fikir bizde tekrar ekimde bir kaçamak mı yapsak🙂
Kafa Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.857 nickimi kim yedi' Alıntı: yok yokk tatilin alasını yapacağız🙂) yani bugünlerde buralardayım demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... seni gidi nikiiii bizi kandırdın tesaduf' Alıntı: aslın da iyi fikir bizde tekrar ekimde bir kaçamak mı yapsak🙂 Genişletmek için tıkla ... bencede çok güzel fikir bizde kasım ayında bi daha izne çıkıcaz geriye kalan iznimden kullanıcam 🙂 ama o zaman baya soğuk olur belkide tatile gitmeyiz bi hafta evimizde günümüzü gün ederiz 😀
nickimi kim yedi' Alıntı: yok yokk tatilin alasını yapacağız🙂) yani bugünlerde buralardayım demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... seni gidi nikiiii bizi kandırdın tesaduf' Alıntı: aslın da iyi fikir bizde tekrar ekimde bir kaçamak mı yapsak🙂 Genişletmek için tıkla ... bencede çok güzel fikir bizde kasım ayında bi daha izne çıkıcaz geriye kalan iznimden kullanıcam 🙂 ama o zaman baya soğuk olur belkide tatile gitmeyiz bi hafta evimizde günümüzü gün ederiz 😀
twettysale Yeni Üye Üye 22 Haziran 2012 #30.858 Günaydın kızlar; Nikicim 1 seneyi doldurduktan sonra kaç gün izin hakkın oluyor Kafa ben bilekliklerini çok begendim,annen nerden aldı?
Günaydın kızlar; Nikicim 1 seneyi doldurduktan sonra kaç gün izin hakkın oluyor Kafa ben bilekliklerini çok begendim,annen nerden aldı?
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.859 twettysale' Alıntı: Günaydın kızlar; Nikicim 1 seneyi doldurduktan sonra kaç gün izin hakkın oluyor Kafa ben bilekliklerini çok begendim,annen nerden aldı? Genişletmek için tıkla ... 14 gün canım
twettysale' Alıntı: Günaydın kızlar; Nikicim 1 seneyi doldurduktan sonra kaç gün izin hakkın oluyor Kafa ben bilekliklerini çok begendim,annen nerden aldı? Genişletmek için tıkla ... 14 gün canım
Kafa Hamiş Melek 22 Haziran 2012 #30.860 twettysale' Alıntı: Günaydın kızlar; Nikicim 1 seneyi doldurduktan sonra kaç gün izin hakkın oluyor Kafa ben bilekliklerini çok begendim,annen nerden aldı? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım 🙂 Burdaki bi kuyumcudan almıştı canım internetten satışı yok ama kuyumcunun - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: 14 gün canım Genişletmek için tıkla ... ama her yere göre değişik olmuyomu kuzu
twettysale' Alıntı: Günaydın kızlar; Nikicim 1 seneyi doldurduktan sonra kaç gün izin hakkın oluyor Kafa ben bilekliklerini çok begendim,annen nerden aldı? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım 🙂 Burdaki bi kuyumcudan almıştı canım internetten satışı yok ama kuyumcunun - - - Updated - - - nickimi kim yedi' Alıntı: 14 gün canım Genişletmek için tıkla ... ama her yere göre değişik olmuyomu kuzu