Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün kelebeğin çorbasını yeniden denedim.
ama ekleyemedim 3 4 gündür kalbim çok ağrıo
uzandımbiraz yemekten sonra
eşim kaldırdı sitede yürüyüşe çıktık tavla attık
bugün eklicem kısmetse.değişik oldu güzeldi tadı.ilk kez soğuk çorba içtim 😀
konuştum cnm eleman yetersiz şimdi bura kapanıcak duymuşsnuzdur belki tvlerden fln
işte herkes yer bakıo kendine
gidiolarkimse kalmadıki iyice zorlaşıo işimiz
cnmcım şikayetolmuormu sanıyorsun
her hafta denetmen gelio
müfettiş gelio yokyok buranın düzeni bu
zaten başları beladan kurtulmuo ki.haa dürüstlüğüne dürüsttür Allah yukarda yemeziçmez
ama söz geçiremio düzen yok
konuştum cnm eleman yetersiz şimdi bura kapanıcak duymuşsnuzdur belki tvlerden fln
işte herkes yer bakıo kendine
gidiolarkimse kalmadıki iyice zorlaşıo işimiz
cnmcım şikayetolmuormu sanıyorsun
her hafta denetmen gelio
müfettiş gelio yokyok buranın düzeni bu
zaten başları beladan kurtulmuo ki.haa dürüstlüğüne dürüsttür Allah yukarda yemeziçmez
ama söz geçiremio düzen yok
yaaaa kızlarrrr neti karıştırırken bişey buldum çok hoşuma gitti ama hep internette var mağazalarda filan satılmıyormu acaba bileniniz varmı
LED IŞIKLI DUŞ BAŞLIĞI:
RENGARENK DUŞLAR:[h=3]Haydi kapatın lambaları sudan yayılan ışıkla terapi zamanı. Yoğun bir iş gününün ardından biraz kendinizi şımartmak istiyorsanız ya da banyonuzda 80'lerin disko havasını yakalayıp bağıra çağıra Life is Life söylemek için ortama ihtiyacınız varsa hizmette sınır tanımıyoruz. Kapatın perdeleri, açın suyu, duş başlığınız sizin için suyu renkten renge soksun. Isıya göre yeşil, mavi, kırmızı...[/h][h=3]Hem de bunun için pile bile ihtiyacınız olmasın. İnsan daha ne ister?[/h][h=3][/h][h=3]Özellikleri;[/h][h=3]32 C dereceye kadar yeşil renk
23 - 41 C derece arası mavi renk
42 - 45 C derece arası kırmızı renk
46 C dereceden sonra yanıp sönen kırmızı renk
Krom kaplama malzeme[/h]
Slm kızlar, herkese hayırlı cumalar.
Bugün çarşıya çıkmam lazım ama hiç halim yok, gece salon serin diye eşimi oraya sürükledim, daracık yerde yattık, balkonun kapısınıda açtık, süperdi, elimden gelse balkonda yatıcam.
Kız o nasıl bişeymiş öle, anacım ben alsam eşimi daha banyodan çıkaramam heralde, boşuna faturayı kabartmayalım 🙂