Bu akşam misafirim vardı ama iptal ettim malesef, boynum tutuldu, elimi yüzüme değdiremiyorum o derece ağırıyor, yarında yıldönümümüz eşime pijama takımı aldım, sürpriz yapacaktım ama yakaladı alçak, çok beğendi oda, uzun yolda ve akşamları çıkarken giyerim dedi.
Cuma akşamı oğlumun arabası, ana kucağı ve dolabı geldi, dün dolap montajı yapıldı, bugün eşyalarını yerleştiricem ama nasıl yapıcam bilemiyorum 🙁
ikracan yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah eşinle ve oğlunla, Allah muhabbetinizi arttırsın yıllarca.
oğluşuna alınanlar da hayırlı olsun.
Koydum ben çok iyi oluyor, patlıcanda koyucam ablam koymuştu çok güzel oluyor. Vişne koyucam, biber dolması düşünüyorum yine, tabi fasülyede, umarım ben gelene kadar yetişir, yada gitmedenmi koysam napsam...
Kendi evin olunca oda iyi oluyor biz malum hem kiracı, hem tayinciyiz, bu dolap iyi olacak, resimleri çekip geleyim...
esencan ben kızartmak üzere bir ton biber almıştım ama kızartma buzluk da baya zararlı oluyormuş donup tekrar çözülünce diye duyduğumdan koymadım canım.