Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahilcan resimleri yeni gördüm çok güzeller canım, nice güzel tatillere birlikte inşallah.

- - - Updated - - -

çok sıcak burası da eve erken gidesim var. eşim sizin memlekette akşama 9-10 gibi gelecek. bende annemlere gideyim yemeğe bari..

Bu akşam misafirim vardı ama iptal ettim malesef, boynum tutuldu, elimi yüzüme değdiremiyorum o derece ağırıyor, yarında yıldönümümüz eşime pijama takımı aldım, sürpriz yapacaktım ama yakaladı alçak, çok beğendi oda, uzun yolda ve akşamları çıkarken giyerim dedi.
Cuma akşamı oğlumun arabası, ana kucağı ve dolabı geldi, dün dolap montajı yapıldı, bugün eşyalarını yerleştiricem ama nasıl yapıcam bilemiyorum 🙁

ikracan yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllara inşallah eşinle ve oğlunla, Allah muhabbetinizi arttırsın yıllarca.
oğluşuna alınanlar da hayırlı olsun.

Koydum ben çok iyi oluyor, patlıcanda koyucam ablam koymuştu çok güzel oluyor. Vişne koyucam, biber dolması düşünüyorum yine, tabi fasülyede, umarım ben gelene kadar yetişir, yada gitmedenmi koysam napsam...

Kendi evin olunca oda iyi oluyor biz malum hem kiracı, hem tayinciyiz, bu dolap iyi olacak, resimleri çekip geleyim...

patlıcanı nasıl koyacaksın ikra?

afiyet olsun canım.

kızlar birşey srocam acaba geçen yıl huzurmu hazırlamıştı kızartma koymak içinbuzluğa
kızartma konulurmu acep

esencan ben kızartmak üzere bir ton biber almıştım ama kızartma buzluk da baya zararlı oluyormuş donup tekrar çözülünce diye duyduğumdan koymadım canım.

- - - Updated - - -

Ablam patlıcan kızartıp koydu çok güzel oldu...
Bende yeşil biber doğrayıp koymuştum yemeklerde iyi oldu, biber kızartması nasıl olur bilemiyorum...

bende yeşil ve kırmızı biber doğramıştım çoook kullanışlı oldu bu yaz da yapacağım.

Geri