ben tes şöle düşünüyorum daha önce gelin alıcıya annem gitmedi şuydu buydu felan filan onları okumuş ve sana karşı bir zıtlaşması olabilir bence o kadın sen üye odluktan beri hergün tek tek okumuştur o sayfaları o azim var onda
hım onlarımı yazmışım 🙂 Bende birşey yazmadım diyordum ama onda birşey yok ki çğırmazlarsa çağırmasınalr ne yapayım yani abime yazıkalr olsun diyorum sadece
sağol tesciğim
evet abin arasaydı kişi sayısı sınırlı bile olsa komşularının yerine ağrabilirdi
yaa boşverr gün gelir devran döner sende onları çağırmazsın
hasetinden yapıodur sana.abine de sor nie çağırmadınız die
ben olsamona gıcıklığına sorarım
abimin araamsına gerk yok canım birlikte çalışıyoruz bütün gün yüz yüze baktık durduk birşey demedi. Gösterinni konusunu bile açmadı. Birşey demeyeceğim boşver ağlarım felan zor tutuyorum zaten şuan kendimi
abimin araamsına gerk yok canım birlikte çalışıyoruz bütün gün yüz yüze baktık durduk birşey demedi. Gösterinni konusunu bile açmadı. Birşey demeyeceğim boşver ağlarım felan zor tutuyorum zaten şuan kendimi
kuzu valla bende şaşırdım organizeyi belli yengen yapmış ama seninle sizinle derdi neki insan kalabalık olalım diye düşünür bunlar farklı annen filan bi laf dokundursaydı acaba ne diyeceklerdi
cnm ne die ağlıcan
konuşun kardeşsiniz siz arada el olabilir
ama oturup konuşun nie bişiy demedin die
konuşurkende duygusal davranma
zaten takmıyorum havasına gir
kuzu valla bende şaşırdım organizeyi belli yengen yapmış ama seninle sizinle derdi neki insan kalabalık olalım diye düşünür bunlar farklı annen filan bi laf dokundursaydı acaba ne diyeceklerdi
cnm ne die ağlıcan
konuşun kardeşsiniz siz arada el olabilir
ama oturup konuşun nie bişiy demedin die
konuşurkende duygusal davranma
zaten takmıyorum havasına gir
takmıyorum havasına giremeyeceğim için konuşmamak en iyisi size yazarken bile gözlerim doluyor milleti eşi kayınvalidesi felan üzer beni kimler üzüyor ya