tes bence hiç konuyu açma umursamazca davran belliki yengen abinide fişeklemiştir ki abi ya can ciğer orda olmanızı ister halasın sen ayıp yapmışlar
abinde hatalı yengene birşey diyemem çünkü normal yani aslında pek hoşlanmadı o yazılanları okuduktan sonraki çokta tın neticede abinin eşi
yarası var belli üzülme üzlecek birşey yok burda muhakkak birkaç gün sonra gündeme gelir
- - - Updated - - -
burdayımmmmmmm
Aynen dediğin gibi davranmayı düşünüyorum sahilim kimseye ağzımı açıp laf etmeyeceğim ama abime çok kırıldım.
Benim yengemde aynı Tes seni çok iyi anlıyorum;annanem vefat etti annem de yıldönümünde Kuran okutacak yengemde gelmedi,babannem beni köşede sıkıştırdı yengen nerde dedi,bende dogum günü partisine gitmiş dedim.Herkes ne düşünür bu sefer küs oldugumuzu düşenecekler.Nasıl böyle birşeye gelmezler dedi.Akşam eve gidincede yengemi aramış,fırçalamış(babannem çok otoriterdir)Yengem bana sebepsiz yere küstü,bende ona küstüm.Her ailede oluyor böyle şeyler Tes sen neden canını sıkıyorsun ki...Sahilin dedigi gibi bu devirde akrabadan fayda yok,çok iyi komsuların olacak,onlardan sana fayda var
Yinede insan gocunuyor canım ya
Tes seninkiler ikizlerdi demi anlaşabiliyorlar mı?
evet canım ikizler anlaşıyorlar ya zaman zaman birbirlerini yolsalarda çoğunlukla birbirlerini arıyorlar