Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cola dondurma ve cips makarna ve pilavı hayatından cıkar sahılım somra tuzsuz yemekler ve her yemegın yannda mutlak 1 kase yogurt yemelisin ara öğün olarak 1 porsiyon meyva yannda yogurt ayrıca tuzsuz krakerle beraber ayran yada süt içmelisin bna bunlarıönerdii birbirini dengede tutup acıkma hissini azaltıyormuş kızlar habernz olsun

kelebek evde dikkat etsen gittiğin yerde uymuyor

yani birşeyler yapıyorsun ama belli bir noltadan sonra zorlaşıyor sporsuz hiç faydası yok bence boş yemekten zayıflama olayı

- - - Updated - - -

evet fesatlık fitnelik insana işlemişse herşey beklenir ondan

allah uzak tutsun

haklısın sahıllo insanlar birde ısrar edıo aman bugunluk rejimi bırak hiç bir sey yemedin yoksa begnmedın mı falan pazar günü gezmeye gittim ordada zorla dondurma yedim istemiorum diorum bunuda yemezsen alınıcam dedim offf sonra yarım saat koşu bandında koşmak zorunda kaldım içim rahat etmiyor iyice taktım kafama birde iş yerndeki arkd.kilo veremezsn falan diyor inada bindi kilo verme olayı

yemek yedim geldim yine yogurt 2 dilim diyet ekmeği ve karnıyarık🙂bugn kendıme torpl gectm karnıyarık falan🙂

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar, bikaç gündür eski yoğunluğuma döndüm, piknik düzenledik, nasipse haftaya yine gidicez, dün akşamda misafirim vardı, ilkkez sinir oldum, aldığım herşeye bahane buldular, niye öyle almışım, pahalı almışım falan filan. Millete ailesi destek diye herşey çok uygun sanıyor, kendi başlarına kalsınlar görürüm onları, bu sabahta ilkkez elim ayağım şişkin uyandım. Bi kaç gün sancılarım var, bugün doktora gidicem, inş. acele etmez bebeğim...

Son sayfayı okudum, tes'cim sanırım yengenle alakalı problem, konuyu bilmiyorum o nedenle yorum yapamadım.

Esen'cim en çok korktuğum şeylerden biridir kardeşlerimle problem yaşamak, eşim abisiyle görüşmüyor şimdi, abisi adam değil ama insan yine üzülüyor. Rabbim öyle kötü insanlarla karşılaştırmasın...

ikracım gez canım sefan olsun abimler yeğenlerimin yıl sonu gödtersiine üst komşularını çağırdı beni çağırmadıda mesele o canım ona kırldım

İnşallah biz o kadar kötü durumda olmayız canım ya

slm ikra ister istemez hayatımızdaki 3 şahslar için üzülüyoruz kırılıyorum bazen dediklerini bizi etkileyecek kadar önemsiyoruz huy bu emin ol banada biri dese acayip gerilirim sinir olurum yani alınmış saane hayırlı olsun çok şirin çok güzel de çık ille herşeye bir nane bulacaklar tuz oalcaklar

ben karşımdaki kırlır üzülür diye inan en kötüsü ne bile çok güzel diyorum ama ağzı olan konuuşyor

sen hiç dert etme canım kullanacak olan sensin alan sen ödeyen sen
başaksı çokta tın

- - - Updated - - -

ikra sende gelemdiğni günler felan pikniğe gitcez şu olcak bu olcak de merak etmeyelim bari 🙂)))