Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kuzuşlarrrr yoğun bir hafta sonu geçirdim cumartesi kardeşimin nikahı vardı çıkışta da kız evine yemeğe gidildi herşey hazırlamışlar fazlasıyla.akşamıda akrabamızım sünent düğünü vardıı ohh kurtları bi güzel döktük🙂 pazar günü de tekrar nişan alışverişine gittik diğer kardeşim için🙂bizde kardeşten bol birşey yok🙂 akşaam kadar dolan dolan kıyafeti zor bulduk öldük ya neyseki çoğu şeyi aldık.hemen akşamıda isteme merasimi oldu verdik gitti baya resmiydi herşey.cumartesi için ayarlamıştık nişanı amcam ordan yakın akrabanın düğünü var pazar yapalım denildi sonr pazar öğleden sonra 2,30 gibi olsun dediler tamam dedikde herkesin işi gücü olursa nasıl olacak ya

günydın melekler güsel mutlu bir sabahtan herkese slmlar🙂cuma günü faturayı kapattık bu hafta rahat gececek yalnz işleri yetiştiremedik idare hakımzda tutanak tutacakmış biz işimizi aksatmadık akşam 8 e kadr çalıştık ancak aksamalar bizden kaynaklı şeyler değildi bizde savunmamızı yaparız sistem çalışmıyordu akşama kadar bakalım nolcak hayırlısı artık

sizler naptınız bakalımmm

cuamrtesi iş çıkışı koştur koştur eve gittim yorgun bir şekilde hemen üstümü çıkarmadan yemeklee giriştim salata taze fasule ve mercimek çornbası yaptım indirdim aşağıya cacık felan eşim programa gidicekti aceleden yedik içtik çamaşır bulaşık derken kızçeyi almaya gittik terminale ayın 14 dede ist düğüne gideceğiz 🙂 hep birlikte

pazarda 12 de kaltım kahvaltı az ütü kısır istedi canım kısır yaptım yufka vardı börek hadi frın sıcak ken ıslak keke yaptım full boğaza çalıştım aakta yorulmuşum merdivenleri 3 katı süpürge deterjanlı su ile sildik ay çok pis yorgunum ya

günydın melekler güsel mutlu bir sabahtan herkese slmlar🙂cuma günü faturayı kapattık bu hafta rahat gececek yalnz işleri yetiştiremedik idare hakımzda tutanak tutacakmış biz işimizi aksatmadık akşam 8 e kadr çalıştık ancak aksamalar bizden kaynaklı şeyler değildi bizde savunmamızı yaparız sistem çalışmıyordu akşama kadar bakalım nolcak hayırlısı artık

sizler naptınız bakalımmm

günaydın canım naber aman bea kelebek not diye düşersiniz
personel açığmızdan doalyı diye

cuma güünü ben işten 8 de cıktım bizde ablamn yanna gittik şehir dışında ya yemek yedik yegenlerimle vakıt gecırdım haftasonu denize gittik çoluk çocuk güsel oldu dünde bi arkd.düğüne gittik eşim nöbetçiydi.ordan onlara geçtik okey oynadık falan derdik saat 12.30 da eve geldim bnde uykusuzm biraz üstelik bügn sporum var birde temizlik yapmam gerek poff🙂

günaydın canım naber aman bea kelebek not diye düşersiniz
personel açığmızdan doalyı diye

personel acıgımız artı sistem calısmıyordu gönerme yapamadk haber vermiştik idareye sistem calısmıyor gönderim yapamıyoruz diye 50 kere aradık ama tutanak tutun diolar personel geldi 2 tane bakalım hangısı verecekleriyi oldu birasda biz sürekli yogun tempoda calısıos kimse sormuyor işler nasıl gidiyor diye biz hafta sonu demiyoruz geliyoruz işler yetişsin diye nolcak bakalım

Geri