Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ee kelebek pek fazla gelemiyorun
gelen gidenin çokmu yine misafir tempon 🙂

evt sahıllo yogunluktan gelemedım gelsemde kısa zaman gelıp gittim🙂 misafir eskidi gibi değil şu ara aslında bakarsan bol bol akşamları geziorum🙂havalar sıcak evlerde durulmuyor akşamları genelde parka çıkıos iş arkd.epey kalabalık oluos gecen hafta her akşam dısarıdaydım birde arabada olunca gezios vla🙂geçen hafta kızkıza yemege cıktık 15 kişi falan vardık yemek yedik parka gittik çay çekirdek falan güsel geçti şükürler olsun yaz geldğinden bu yana dolu dolu her akşam dışardayız bu akşam nasipse evdeyim spordan sonra tabiki😀 sen naptın bakalm kayınvalıden nerdeydı de almaya gıttınız

bende dökülüyorum bugünn heryerim ağrıyor

niciki hayrlı olsun yavrum ALLAH bi yastıkta kocatsın mutluluklar dılerım tatlı yorgunluk bunlar ben size en iyisi bi pazartesi kahvesi söylim😀

kızlar buarada bizde dün gelirken batik magazına ugradık 50 tl lik bikini yi 25 e aldım🙂 bikini giymiorum ama eşim cok begendi artık evde giyerim🙂ilk defa bikinim olunca cok mutlu oldum evdede olsa giyerim bn artık bol bol😀

ay kelebek allah seni evde ne yapcan 🙂

izmirdeydi düğüne gitmişti anlatıyor gelin kız tarlatanı takmamış

duvağını çıkarmış diyor epey ilginçti

ay niko ne anlamı var abiye gibi olmuş aynı
bence gelin normal olmalı modayı başka şeylerle yapsın
düğün bu telli duvaklı demişler taaa atalarımızdan

ay kelebek allah seni evde ne yapcan 🙂

izmirdeydi düğüne gitmişti anlatıyor gelin kız tarlatanı takmamış

duvağını çıkarmış diyor epey ilginçti

öyle deme deme öyleee özeniyorummm:D:D aslında kapalı biri değilim ama bikini giyemiyorum giyemem yani mayo giydiğimde bile utanıyorum kızlar buarada bu yeni gelen arkd.cok fevri davranıyor şimdiiden bizi kızdırıyor işimiz var bununla napıcaz bilmiyorum

Geri