Selamın aleyküm kızlar ben geldim.
Gelir gelmezde yazdığına denk geldim ikracığım. Ablanın küçük çocukları falanmı var? Bu keyfiyen yapılan bişi değil sonuçta doğum için. Enişten keşke biraz daha anlayışlı olabilseydi. Ama her insan bir değil işte. Annaneninde başka çocuğu yokmu annenden başka. güzellikle söylesin. çok yaşlı değilse ananende gelebilir aslında sağlıklıysa.
canım gezerken topikleri senin yazını okudum.ikracım üzme kendini.hem hamilesin hemde seni düşünmeyen kimlerse sende kısıtla kendini onlara karsı.senin zor gününde yanında olmayacaklarsa ne zaman olacaklar.hep kendinden feda edersen yazık olur sonra hislerine.bence bırak ve kendin destek ol kendine.eşinde yardımcı olucaktır eminim.insanın ailesi bile olsa yanlız bırakıyorlar işte ne yapıcan.bu hayatta kimseye güvenmemek gerekiyor ben bunu anladım.bazen aile bile çok bencil oluyor.darda kaldığında anlıyor insan bunu.rabbim doğumunda yardımcın olsun ve ben biliyorumki sen bebişine çok iyi bakıcaksın...
Selamın aleyküm kızlar ben geldim.
Gelir gelmezde yazdığına denk geldim ikracığım. Ablanın küçük çocukları falanmı var? Bu keyfiyen yapılan bişi değil sonuçta doğum için. Enişten keşke biraz daha anlayışlı olabilseydi. Ama her insan bir değil işte. Annaneninde başka çocuğu yokmu annenden başka. güzellikle söylesin. çok yaşlı değilse ananende gelebilir aslında sağlıklıysa.
İnanın yinede aklımın bir köşesinde şu var. Acaba benmi bencillik ediyorum, herşey ayarlanmışken gideyim, 1,5 ayda fazladan kalırım diyorum. Sonra eşim geliyor aklıma, yanıma ziyaret eder gibi gelip geri dönecek bu durumda, hem çocuğum evine neredeyse 3 aylıkken gelecek, yadırgayacak evini. Ben hep kendi açımdanmı bakıyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?