Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evet güzel oluyor ama son evlenen bayağı uzağa gitti. o şehrin bir ucunda biz bir ucunda 🙁

hamile kalmadan kesin vermem lazım. ama bana daha çok var. 2014 mü olur artık 2015 mi allah bilir.

Valla bende ilk 2 yıl aslaa diyordum, ama dediğim gibi olmadı 🙂

Anamm deden çok kızdırmış seni anlaşılan. Bende bizim enişteye içimden sayıyorumda elimden bişey gelmiyor. Sırf ablam üzülmesin diye...

Saldım gitti zaten canımcım, bugün yemekte yapmıcam, dışarıda yiyelim dicem eşime, biraz kafamız dağılır...

Canım ya boşver fazla diyaloğa girme ne derse desin uzak dur yeter. yaşlı sonuçta diyelim. ne dediklerini bilmiyolar 🙁

niki her gece yarım kutu dondurma yiyorum uzun süredir 🙂 yemek yemesem bile dondurma yicem illa. 🙂
iş arama sürecinde aldım daha çok. evde oturdukça kendimi odaya kapatıp sürekli abur cubur yedim.

inşallah ya. erkekler daha çabuk veriyor ama isteyince. ben ekmek yemiyorum öğlen akşam oldum olası ama başka şeylerden alıyorum 😀
ben su da içemiyorm wc ye gitmemek için iş yerinde. sürekli birilerine sölemek istemiyorum yerime bak diye.

Fenalık yapan her zaman kendine yapar, çook mazlum ahı alan gördüm, sonları tepetaklak oldu. O nedenle çok korkarım insanlara yanlış yapmaya...

ikra akşam taze fasule yaptın mı

akşam menüde neler var

Önceki günden vardı, dün bitti canımcım, burada hava serinledi, birde tarhana yaptım yanına serinde iyiy gitti valla. Birde bu defa fasülyeleri ortadan ikiye böldüm, daha leziz oldu bee...

Birazda bünyeyle alakalı sanırım, bana herkes hamilelikte çok alırsın diyordu ama görünürde pek bişey yok...

bebek beslensinde sen kg alamsand olur ikra bak valla bir kii kg vercem diye su şişesi gözümü önünde baktıkça içiyorum

bizimkilerde yemeği sever apıp yiyorlar ille yiyirsun boyda kısa ah ah

aynen armi özellikle bna neler yaptılar bn ki hayatmda insanlardan nefret etmeyi bilmem ALLAHA havale ettim öbür dünyaya bile kalmadı ama beddua ediom ALLAH yaptıklarına yanlarına bırakmasın inşallh kendi kızlarınıı mürvetini bile göremesinler elaleme sakız olsunlar inşallh ALLAHIM sen kabul et

- - - Updated - - -

kızlar sıra kimde sizce hamilelik sırası hadi tahmin edelimmm🙂🙂